Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
dzieki wam... powiedzialam tacie o tym przy okazji jak szlismy miastem a on byl po drugioej stronie znaczy jechal na swoim wózku... i dobrze ze powiedzialam bo tata u nas wynajmuej mieszkania ludziom i potem on do nas przyszedl i chcial wynajac mieszkanie... ww pore powiedzialam bo pewnie by sie zgodzil... a najlepsze bylo to ze on stal pod drzwiami bo tata dopiero wrozil z pracy i go uszlyszal jak tam na górze pod drzwiami stoi i mój piesek na niego szczekal... madry piesek zna sie na ludziach... od tametego czasu juz go nie widuje...
a jeszcze powiem ze na tym forum są jednak beznadziejni i glupi ludzie... nie chce obrazac ale naprawde nie milo mi sie czytalo wypowiedzi nie ktorych osob... uwazacie mnie za dziwke??
o o forum to rzeczywisccie zapomnialam... bo mi sie w zakladkach adres zapodzial i teraz robie porzadki no i znalazłam...
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 46 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3231 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 18-03-2008, 00:45
Cytat
zbanujmy ją.
bez przesady
ale temat zamykam.
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum