Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
pudi, a czy ty to robisz z finałem w ustach? a twoi koledzy?
Tak! Pewnie... jestem gejem bez zachamowan ktory dyma sie z kolegami i robi im lody. Kreci mnie to poprostu i jest fajnie...
Cos jeszcze chcesz wiedziec?
nevada menthol napisał/a
ciekawe, czy gdyby nas spotkał pudi, też by shouta od debili wyzywał, a mnie i Zzieloną o laskę pytał.
Wiesz od kiedy pamietam jestem chamem i wcale sie z tym nie kryje. W szkole mowia o mnie ze jestem druga Doda(tyle ze smiech mam inny i myslenie racionalne)
Tak wiec jak bym was spotkal zapytal bym was o to samo co na forum... jestem taki i sie z tym nie kryje.
_________________ "Ty tylko mnie poprowadź
Tobie powierzam mą drogę..."
pojecia nie mam , chyba komputer(sztuczna inteligenja) napisał/a
Żelka napisał/a
a co do wieku to jestem z 94
czarny Aniolek napisał/a
zastanowiłaś sie nad tym co zrobiłaś?
z tego co wyczytalem... robienie loda to normalka i wilele kobiet to robi... yyyy sorry to wczesniej pisalo... to co chcialem ci powiedziec to to ze jeszcze tego nie zrobila (chyba??)
Tak ogolem to moim zdaniem troche jeszcze zawczesno dla ciebie na robienie laski i seks.
P.S ciekawe sa dwie srodkowe strony :lol: (czytalem je z uwaga )
_________________ Dont drink and drive, take drugs and fly.
Poczytałem, poczytałem i się załamałem z deka. pudi91 weź wrzuć na luz i daj kobietom spokój bo jak poczytałem te twoje pytania to trochę kultury Ci brak, co do twoich poglądów nic nie mam to twoja sprawa.
Temat ciekawy mam nadzieje ze juz będzie dalej bez sprzeczek
_________________ "Mam charakter, nie oglądam się za plecy biorę życie jakie jest i potrafię się tym cieszyć."
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 46 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3234 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 24-01-2008, 13:07
m@tarci napisał/a
nie ma co pewnie juz koniec a ten temat to tylko nabijalnia;)
no to kończymy, ewentualną prośbę o ponowne otworzenie tematu może wysłać do mnie autorka
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum