Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
[ Dodano: 24-01-2008, 12:54 ]
nie ma określonego wieku na rozpoczęcie zycia imtymnego. to sie dzieje i juz , ale wiadomo nie w wieku 12-czy 14 lat bo to jest za wcześnie, niemiłe doswiadczenia a potem zryta bania do końca... i bark chęci na sex w przyszłości...
czarny Aniolek napisał/a:
i bark chęci na sex w przyszłości
oj trudno mnie do tego zniechecic
- a wcześniej napisałeś, że na seks ochoty nie masz o_O
Cytat
m@tarci napisał/a:
Happek napisał/a:
i nie wie jak życie wygląda
a wiesz??ponoc mieszkasz na wsi
ludzie we wsi maja mniej doswiadczenie w zyciu?!
Nie, to nie jest prawda. Ja np.: mieszkam pare metrów koło znaku z napisem "Rzeszów", czyli jednak... na wsi, która zostanie nazwana "Os. Miłocin" w 2009 roku. Sama chodzę do szkoły gdzieś w centrum Rzeszowa i nie jestem jakimś takim mniej doświadczonym człowiekiem. W ogóle bardzo dużo ludzi chodzących po miastach pochodzi z przedmieść... Tu m@tarci, nie masz niestety racji...
Miasto różni się od wsi tym, że w mieście wypatruje się dziewczyny, a na przedmieściach się je gwałci, tak z męskiego punktu widzenia Przynajmniej tak słyszałam
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
- a wcześniej napisałeś, że na seks ochoty nie masz o_O
ja??gdzie??nie pali mi sie az tak do tego ale pogadac z checia pogadam
Cytat
ludzie we wsi maja mniej doswiadczenie w zyciu?!
ymm???... nie tylko na wsi o wiele mniej sie dzieje niz w takim miescie jak moje(kiedys znalazlem w wikipedi artykul o seryjnym mordercy i on gwalcil i zabijal dziewczyny w wieku 12-18(20) lat a jedna 13nastke zgwalcil i zamordowal w moim miescie w kanale(chcialem znalesc ten kanal ale nigdzie nie pisze gdzie on)
to bylo jakies 50 lat temu a miasto jest teraz jeszcze wieksze...
jak chcesz moge ci to udowodnic ale nie teraz bo nie mam ochoty na szukanie tego artykulu.
Cytat
nie jestem jakimś takim mniej doświadczonym człowiekiem
wcale tak nie twierdze ale i tak jestes nie doswiadczona w czyms co wiaze sie z wielkimi miastami.
Cytat
nie masz niestety racji...
niestety mam
Cytat
Miasto różni się od wsi tym, że w mieście wypatruje się dziewczyny, a na przedmieściach się je gwałci
czy tobie tak zrobili??(tak z ciekawosci bo masz widze jakies doswiadczenie , a moze sama gwalcisz )
Cytat
tak z męskiego punktu widzenia
ktorego?? ja tam nie mam takiego ''punktu widzenia'' ale nie jestem kobieta dla twojej swiadomosci(chcesz?? moge ci udowodnic )
Cytat
Przynajmniej tak słyszałam
od kogo?? kolegi??jak on tak robi to to jego sprawa tylko zeby ktos jego nie zgwalcil
P.S ja sie z toba nie chce klocic bo jeszcze mnie zgwalcisz
_________________ Dont drink and drive, take drugs and fly.
m@tarci, co Ci te dziewczyny z młodszych klas robią? ( )
Robią ci loda a może skręcają cygara?
i to i to
jesli zauwzyles ze to byl zart z mojej strony i sam napisales to zartem to ok ale jesli potraktowales to na serio i napisales na serio to cie zwalilo na <cenzura>
EDIT:po pierwsze nie musicie mi niczego ''wpajac na sile''
po drugie co do gwaltow itp. to mam to gdzies z kad sa gwalciciele i co/gdzie robia tak jak twoje zycie prywatne Cashee(mam gleboko gdzies) i wcale nie nawiazywalem do twojego miejsca zamieszkania(miasta/wsi)
po trzecie ty zaczelas to o gwalcie itp. ja tylko dokonczylem
po czwarte ja jak Cashee nie zamierzam sie klocic a inni niech robia co chca.
_________________ Dont drink and drive, take drugs and fly.
Ostatnio zmieniony przez m@tarci 24-01-2008, 20:52, w całości zmieniany 1 raz
No niestety zostałem źle odebrany, kolego i co z tego wynika że się więcej dzieje?? Bo u mnie na wsi nikogo nie zgwałcili???Żadna strata, raczej korzyść. A jak mieszkam na wsi to miasta nie widziałem??? Widziałem i jakoś nie zazdroszcze mieszkania w nim. I ciekawe jakie to wieksze masz doświadczenie wynikające z mieszkania w mieście nie to że się czepiam ale jestem ciekaw.
_________________ "Mam charakter, nie oglądam się za plecy biorę życie jakie jest i potrafię się tym cieszyć."
wcale tak nie twierdze ale i tak jestes nie doswiadczona w czyms co wiaze sie z wielkimi miastami.
- chłopie, Rzeszów to nie jest małe miasto. Może nie takie jak Kraków, Katowice czy Warszawa, ale nie jest małym miastem (jakbyś był doświadczony to byś wiedział).
Cytat
ymm???... nie tylko na wsi o wiele mniej sie dzieje niz w takim miescie jak moje(kiedys znalazlem w wikipedi artykul o seryjnym mordercy i on gwalcil i zabijal dziewczyny w wieku 12-18(20) lat a jedna 13nastke zgwalcil i zamordowal w moim miescie w kanale(chcialem znalesc ten kanal ale nigdzie nie pisze gdzie on)
to bylo jakies 50 lat temu a miasto jest teraz jeszcze wieksze...
jak chcesz moge ci to udowodnic ale nie teraz bo nie mam ochoty na szukanie tego artykulu.
- gwałciciele nie pochodzą jedynie z miast.
Cytat
zy tobie tak zrobili??(tak z ciekawosci bo masz widze jakies doswiadczenie , a moze sama gwalcisz )
- nie zostałam zgwałcona, nie gwałcę się sama, a takie rzeczy po prostu wiem, zboczeńcu.
Cytat
ja tam nie mam takiego ''punktu widzenia'' ale nie jestem kobieta dla twojej swiadomosci(chcesz?? moge ci udowodnic )
- daję Ci w takim razie pole do popisu. Ciekawe co zrobisz.
Cytat
P.S ja sie z toba nie chce klocic bo jeszcze mnie zgwalcisz
istnieją takie przypadki, kiedy facet jest gwałcony przez... kobietę, ale ja nie mam zamiaru wykonywać czynności seksualnych na tobie, ponieważ nie znam Ciebie i z pewnością z racji na "ge(n)jalność" powyższych postów nic bym nie zrobiła. Góra dostałbyś w pysk za takie gadanie.
Cytat
No niestety zostałem źle odebrany, kolego i co z tego wynika że się więcej dzieje?? Bo u mnie na wsi nikogo nie zgwałcili???
- Happek, to przede wszystkim temat o "pierwszym razie". Nie kłóć się, bo skoro inni nie rozumieją pewnych rzeczy to nie warto tego im wpajać na siłę.
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 46 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3233 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 24-01-2008, 19:58
jezeli jeszcze ktoś ma ochotę dodać coś nie na temat to zapraszam, w nagrodę polecą warny
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Witam was wszystkich i pozdrawiam niektóre wasze artykuły ładnie mnie rozbawiły ale w niektórych widzę doświadczenie i przemyślenie. Chciał bym rzucić na ruszt tez temat dotyczący wymiarów jakie powinny zadowolić kobietę. Ja już swój pierwszy raz mam za sobą i myślę ze było bardzo fajnie ale za każdym razem kiedy to powtarzamy tym bardziej to lubię może mój wiek jest dla was zaskoczeniem, ale moja partnerka jest zadowolona i ja tez kocham to robić i polecam wszystkim ale bez przesady myślę ze 14 lat to stanowczo za mało. Bez urazy oczywiście. Chciał bym wam napisać ze z każdym razem probujemy nowych ciekawych pozycji coraz bardziej zbblizamy sie do pozycji od tylu. Jóź sie nie mogę doczeka dzięki bardzo pozdrawiam wszystkich. Napiszcie na temat który zarzuciłem na początku.....
zrobić 'kikutem' można wiele ;p kwestia zadowolenia partnerki.. ale jest obecnie tyle wymyślonych pozycji, że można znaleźć także te, które pomagają małym rozmiarom. tak jak Lukem powiedział - chodzi o umiejętności.
Pomogła: 5 razy Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1895 Skąd: Wrocław
Wysłany: 10-04-2008, 00:33
Ważne by wypełniał całą szyjkę macicy... A ona ma najczęściej około 11 cm... :> Więc rzeczywiście nie rozmiar jest ważny lecz umiejętności. Można nawet posunąć się do stwierdzenia, że im większy od tych jedenastu centymetrów tym gorzej dla faceta .
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Właśnie. U mnie babki w klasie zawsze mówią że chciały by mieć murzyna Chyba wiadomo dlaczego'
A w rzeczywistości 60% penisa murzyna wystaje po za pochwą ( ? )
Nie wiem czy z tą pochwą dobrze trafiłem
_________________ "Ty tylko mnie poprowadź
Tobie powierzam mą drogę..."
Wysłany: 10-04-2008, 10:02
pochwa sie umie bardzo rozciągać... o fistingu słyszałeś? a poza tym przez pochwę dziecko też wychodzi... ale za duży członek może sprawiać ból kobiecie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum