Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Co sądzicie o trojkącikach ..?
Czy jakby ktoś wam to zaproponował zgodzilibyście się??
Ja osobiście nigdy
I obojętne czy proponowało by mi to dwóch chłopaków
Czy dziewczyna i chłopak...
Ciekawi mnie wasze zdanie bo z pewnością sa takie osoby, które chciałyby po eksperymentować...
Jak uważacie..? Wypowiedzcie się na ten temat
_________________ …nienawidzisz Mnie??
To Fajnie..A Te Brawa
Co Słyszysz Są Właśnie
Dla Mnie. ;]]
Wysłany: 03-07-2007, 20:43
Na trójkąt może i bym się zgodziła, gdyby była to tylko przypadkowa znajomość i obowiązkowo z z dziewczyną i chłopakiem. Nie chciałabym dwóch chłopaków; O
A i z facetem, z którym jestem na stałe, też bym nie chciała.
_________________ Jedno spojrzenie.
Jedno...
Zbyt wiele.
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 41 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3137 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 03-07-2007, 23:42
jeżeli byłbym w stałym związku to pewnie bym się nie zgodził, a tak to raczej tylko dwie panie i ja (taka erotyczna fantazja wielu facetów dwie+jeden), zawsze fajnie zobaczyć jak to jest
Cashee napisał/a
Ciekawe jakby to było z trzema dziewczynami ;]
na pewno interesująco
kamera już do mnie jedzie od carlsberga, jakieś 3 panie chętne pokazać innym jak to jest ?
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Wysłany: 04-07-2007, 12:19
Ja bym się zgodziła z chęcią. Jednak bez mojego obecnego chłopaka, bo byłabym zazdrosna. Nawet dwóch chłopaków fajnie by było mieć Lub dwie dziewczyny, lub chłopak + dziewczyna, obojętne mi ^^
Zawsze byłam ciekawa jak to jest.
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 41 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3137 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 04-07-2007, 13:05
Cytat
Czyli po prostu byś go zdradziła?
na to wygląda. Ciekawe czy jakby on o tym widział przed to czy to jest zdrada wtedy ?
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
No tu się zgodzę. Tylko facet godzący się na takiego coś? ehh nie podoba mi się to.
Nie chciałabym żeby mój sie zgodził.. to by tak jakby znaczyło, że mu nie zależy.. no nie wiem tak sądze;P
_________________ …nienawidzisz Mnie??
To Fajnie..A Te Brawa
Co Słyszysz Są Właśnie
Dla Mnie. ;]]
Wysłany: 04-07-2007, 18:42
bez jego udziału to na pewno nie mogłoby mieć miejsca...
ciekawe czy poszedłby/poszłaby na współudział
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum