Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Ja słyszałam, że dziecko mniej więcej w moim wieku, a dokładniej o rok młodsze, skoczyło z okna, bo myślało, że wyskoczą mu takie "liny" jak u spider-mana!
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
Pamiętacie, jak pare lat temu we wiadomościach mówili, że chinka zmarła przez gry online?
Chinka zmarła bo bardzo długo siedziała przy grze World of Warcraft. WoW wciąga bardziej niż Tibia. Jeszcze była podobna sytuacja, że małżeństwo zagłodziło dziecko po grali w tą grę.
jakieś rady dla uzależnionych ? ja proponuję dawkę miłości pomaga
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum