Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Pomogła: 3 razy Wiek: 19 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1469 Skąd: Wrocław
Wysłany: 14-08-2007, 14:14
Cytat:
- to jest niemożliwe o_O
Oczywiście, że nie możliwe, biorąc pod uwagę, że kac powstaje wskutek jakiejśtam substancji, która jest w naszej krwi i dopóki ona nie wyparuje to będziemy mieli kaca. Możemy jedynie łagodzić jego skutki.
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Gość, do you wanna kiss me?
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 402 Skąd: Dom
Wysłany: 14-08-2007, 14:19
Cytat:
Oczywiście, że nie możliwe, biorąc pod uwagę, że kac powstaje wskutek jakiejśtam substancji, która jest w naszej krwi i dopóki ona nie wyparuje to będziemy mieli kaca. Możemy jedynie łagodzić jego skutki.
Maślanka maskuje te ssubstancje ^^
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
Pomogła: 3 razy Wiek: 19 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1469 Skąd: Wrocław
Wysłany: 14-08-2007, 18:30
Kutwa, pogadamy za jakiś czas jak już przerobię to na studiach, na które właśnie się wybieram
W każdym razie o kacu kiedyś mówiliśmy na chemii, gdy pan puścił nam prezentację na temat alkoholu i właśnie wtedy usłyszałam takiego newsa...
A co do tej maślanki... Ona nie maskuje tylko pomaga organizmowi we wchłanianiu cukrów, które przez działanie alkoholu zostały z organizmu wypłukane. Zresztą... Poczytajcie sobie na ten temat http://pl.wikipedia.org/wiki/Kac
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Gość, do you wanna kiss me?
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 402 Skąd: Dom
Wysłany: 16-08-2007, 21:38
Cytat:
prezentację na temat alkoholu
Kłamała.
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
Maslanka nie zawsze działa, bo są takie kace których nie da rady zwalczyc domowym sposobem. Ja jakis czas temu wypróbowałem DrKac'a i mile mnie zaskoczyl ten specyfik, bo sam nie wierzylem ze jakies "nowoczesne" srodki, a tu nie dośc ze likwiduje kaca to jeszcze zapobiega szkodliwemu dzialaniu alko, czyli chroni organizm. Polecam;]
ile mnie zaskoczyl ten specyfik, bo sam nie wierzylem ze jakies "nowoczesne" srodki, a tu nie dośc ze likwiduje kaca to jeszcze zapobiega szkodliwemu dzialaniu alko, czyli chroni organizm.
wiesz mi sie zdaje ze jak cos ma zatruc to zatruje.Tak wiec ten "specyfik" nie ochroni twojego organizmu...
_________________ Nie sztuką jest napisać tekst
Sztuką jest napisać dobry tekst
Nie jesteś PIMP jesteś pimpuś
~Gość~ przypalimy kane ? ;-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum