Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Mnie to zwisa czy ktoś pali czy nie, to w końcu jego/jej organizm się zanieczyszcza.
no właśnie! szkoda że Fanatykowi nie zwisa... tylko się przypierdala do czyichś zainteresowań
nie ma sensu drążenie tego tematu bo widzę że przeciętna wieku tego forum wyglądana bardzo niską... tak samo jak poziom ludzi którzy atakują kogoś ze względu na jego hobby..
tak to jest hobby - CZYTANIE KSIAZEK O KONOPIACH CI GOWNA DA! WEZ SIE KIEDYS ZJARAJ TO ZMIENISZ ZDANIE CO DO TEJ ROSLINY - TO KIERUJE DO WSZYSTKICH KTORZY MYSLA W PODOBNY SPOSOB CO FANATYK! siedźcie sobie dalej w 4 osoby na tym forum i właźcie sobie do dupy. ja się tu zarejestrowałem specjalnie po to żeby polecić komuś tam w temacie serwis blox.pl i ewentualnie zeby kiedys cos jeszcze zapytac albo wyhaczyc jesli chodzi o blogi. a ze nalezaloby sie przywitac jako nowo zarejestrowany user to sie przywitalem . to nie moja wina ze jakis zakompleksiony Paweł Cipiec sie przyjebał do czegos co w ogole nie powinno go interesowac... Htsz mowiles mi na pw ze to forum mimo ze ma rok to dopiero sie rozwija... ja sie nie dziwie ze tak wolno sie rozwija skoro traktujecie tak kazdego nowego usera... a co, niech Fanatyk się przyjebie do nastepnego kogos kto np robi graffiti...bo to przeciez wandalizm! po co nam tu wandale na forum? wypierdalac! z taka postawa nie wroze temu forum zeby kiedykolwiek sie rozwinelo widac ze nie macie o czym pisac zakladajac ten temat (i jeszcze ten tytul pozal sie boze): "Macieks i jego zamiłowanie do zielonki" pfff to ma być forum? toż to kpina jakas
pier**** WAS! POWODZENIA
tak samo jak poziom ludzi którzy atakują kogoś ze względu na jego hobby..
nie każdemu się twoje hobby musi podobać, nikt nie atakował po za tym, tylko wyraził swoją opinię na jego temat. Zamiast odeprzeć rozmowę odpowiednim argumentem przemawiającym za twoją racją to sam atatujesz
macieks napisał/a:
WEZ SIE KIEDYS ZJARAJ TO ZMIENISZ ZDANIE CO DO TEJ ROSLINY - TO KIERUJE DO WSZYSTKICH KTORZY MYSLA W PODOBNY SPOSOB CO FANATYK!
otóż właśnie kiedyś w celu poszerzenia wiedzy na temat tej fantastycznej roślinki spróbowałem tego, nie raz nie dwa, tylko kilka razy i śmiem twierdzić, że nie ma w tym nic nadzwyczajnego
macieks napisał/a:
siedźcie sobie dalej w 4 osoby na tym forum i właźcie sobie do dupy.
siedzi tu dużo więcej osób
macieks napisał/a:
ja się tu zarejestrowałem specjalnie po to żeby polecić komuś tam w temacie serwis blox.pl i ewentualnie zeby kiedys cos jeszcze zapytac albo wyhaczyc jesli chodzi o blogi.
i niestety zamiast zrobić to co napisałem na początku i nadal sobie dyskutować na forum ty drążysz temat, w którym wypowiedziano się niefajnie na twoje hobby nie kazdy musi to lubić i trzeba się z tym pogodzić.
macieks napisał/a:
Htsz mowiles mi na pw ze to forum mimo ze ma rok to dopiero sie rozwija... ja sie nie dziwie ze tak wolno sie rozwija skoro traktujecie tak kazdego nowego usera...
każdego ? widać nie czytałeś na forum nic poza tym tematem
macieks napisał/a:
nie wroze temu forum zeby kiedykolwiek sie rozwinelo widac ze nie macie o czym pisac zakladajac ten temat (i jeszcze ten tytul pozal sie boze): "Macieks i jego zamiłowanie do zielonki" pfff to ma być forum? toż to kpina jakas
każde forum niezaleznie ilem a lat ciągle powinno się rozwijać, aj ak tego nie robi to umiera. Co do tematu, jego tytuł to raczej taki mały lolek, napisałeś, że lubisz palić no to nazwałem to zamiłowaniem a wydzieliłem go dlatego, że w temacie o witaniu i przedstawianiu zrobił się off.
p.s. warna dostałeś za bluzgi, wczesniej dostałeś warn za klnięcie, więc każdy kolejny za to samo przewinienie jest liczony razy dwa.
tak samo jak poziom ludzi którzy atakują kogoś ze względu na jego hobby..
nie każdemu się twoje hobby musi podobać, nikt nie atakował po za tym, tylko wyraził swoją opinię na jego temat. Zamiast odeprzeć rozmowę odpowiednim argumentem przemawiającym za twoją racją to sam atatujesz
słowa Fanatyka po moim przedstawieniu się: "Kolejny narkoman który myśli że to jest 'kul'"
to jest ewidentny atak w moją stronę szkoda że admin tego nie widzi
w sumie to mogłem napisać tylko "haha" ale łudziłem się ze Fanatyk ma trochę więcej rozumu i uda mi się wdac z nim w dyskusję na poziomie ale jak widac sie nie da
w regulaminie powinien być jeszcze taki punkt: "Bądź tolernacyjny wobec innych użytowników, to oni będą tolerancyjnie wobec Ciebie"
tolerancja to ostatnio bardzo modne słowo, tak sie homoseksualiści tego uczepili, nikt im nie broni robić co chcą w domach, ale jeżeli się z tym obnoszą i wciskają mi się na siłę to już ciężko tolerować takie rzeczy...
i to tyczy się praktycznie wszystkich spraw, bo tolerancja to nie znaczy tyle samo co akceptacja
a czy ja Ci coś wciskam? powiedziałem tylko że lubię palić - czy to obnoszenie się?
od razu reakcja: "narkoman", "a niech se bedzie tym spokoziomem czy kim on tam chce byc" itd itd NO PO PROSTU JEDEN WIELKI LOL
ja lubie palic Ty lubisz blogowac i styka... po co sie przyczepiac do czyichs zainteresowan?
a jeszcze to: Fanatyk porownal palenie do kradniecia... jak cos komus kradniesz to robisz komus krzywde a jaka ja Ci robie krzwyde paląc? co najwyzej sobie robie krzywde ale Ci nic do tego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum