Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
zalecałbym więcej toletancji i żebyś się doinformował
no ale co zrobisz... w kraju w którym ludzie myślą że zielonkę wali się w żyłę tak samo jak heroinę nic nie wskórasz
jesli pijesz alkohol to tez jestes narkomanem w takim razie
Pomógł: 2 razy Wiek: 26 Dołączył: 07 Maj 2007 Posty: 177 Skąd: z góry
Wysłany: 25-06-2007, 12:17
Zaraz, zaraz. Ćpasz i oburzasz się ze ktoś Cię nazywa ćpunem? Równie dobrze ja mogę sobie nie życzyć aby mnie szufladkowano jako "wysokiego" (190cm + ) ...
Wysłany: 26-06-2007, 17:27
macieks, jak widać to Ty jesteś ograniczony. trawka to narkotyk, idąc dalej paląc trawkę przyjmujesz narkotyk czyli ćpasz, podążając dalej tym tropem ćpasz czyli jesteś ćpunem, narkomanem. a co? mamy Cię nazwać "ganja smokersem" bo tak bardziej kól?
Wysłany: 26-06-2007, 21:35
na jakieś 100%. Tu nie ma pojęcia "na ile" To jest wartościowane binarnie. Powyższy przypadek ma wartość 1 w tym systemie.
truscava, jest takie powiedzenie: Nie dyskutuj z głupcem. Najpierw ściągnie Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Więc chyba nie ma sensu, przecież i tak nie przetłumaczysz
Fanatyk, ja się Tobie naprawdę dziwię. masz 25 lat i się czepiasz o takie rzeczy.
pewnie czasem wypijesz sobie piwko, nie? i co ja mam Cię nazywać pijakiem albo alkoholikiem? buhehehe i Ty masz 25 lat? ja mam 19 i mimo ze pale to jestem dojrzalszy od Ciebie - za duzo czasu przed komputerem spedzasz albo masz jakies kompleksy
ja się ładnie przedstawiłem, powiedziałem czego słucham czym sie interesuje a Ty mi tu wyjezdzasz z tekstami jak dziecko neostrady... jeden lubi skladac modele, drugi grac w piłkę a ja lubię palić trawę
Wysłany: 26-06-2007, 23:42
Pewnie co w tym złego jedni sadzą róże inni ćpają a jeszcze inni kradną... hobby jak każde inne - trzeba być tolerancyjnym
Niewiem co ma wiek do rzeczy ale "wola twoja panie". Jak na 19to latka to masz już nieźle opalony... mózg?
Różnica między nami polega na tym że ja to piwo wypiję raz na pół roku i wcale mnie do niego nie ciągnie.
Poza tym jako zdeklarowany narkoman jesteś ostatnią osobą, która powinna bawić się pchologa i mówić mi jaki to ja nie jestem i co powinienem robić z moim wolnym czasem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum