Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
okej, znalazłam 'cechę' nabytą u siebie!
zamiast wziąć normalnie telefon do ręki i zadzwonić, to automatycznie włączam skype'a i wykręcam numer [ chyba zbyt długo siedzę na skypie ze znajomymi ] nie zauważyłam tego wcześniej, przed chwilą babcia mi uwagę zwróciła, że chyba za bardzo w sieci siedzę
Wysłany: 09-04-2008, 20:03
a ja zauwazyłam, że kiedy rano wstaję, to nawet nie podnosząc sie z łózka uruchamiam komputer, potem sprawdzam wszystko w necie, a dopiero potem herbata, papierosek i kibelek...
nevada menthol, ja też tak mam. Zanim ide do szkoły to daje "power" i patrze co się w sieci dzieje. Po 15min. wyłączam komputer i zaczynam normalne życie... szkole życie ;D
_________________ Nie sztuką jest napisać tekst
Sztuką jest napisać dobry tekst
Nie jesteś PIMP jesteś pimpuś
~Gość~ przypalimy kane ? ;-)
Pomogła: 3 razy Wiek: 19 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1469 Skąd: Wrocław
Wysłany: 10-04-2008, 00:38
Ja, jak mam na rano na takie komputerowe wygody nie mogę sobie pozwolić, bo wolę sobie pospać o te piętnaście minut dłużej. No... Za to wieczorami dość długo mi się schodzi . Na przykład dziś .
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Gość, do you wanna kiss me?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum