Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Wysłany: 30-03-2008, 17:06 nabyte "cechy" przez siedzenie przed komputerem.
Dość głupiutki temat . Ja to na przykład potrafię na lodówce napisać swoje imie tak jak na klawiaturze, albo z zamkniętymi oczami włączyć adobe photoshop, posługując się jedynie myszką.
"Nabyliście" już coś takiego albo podobne rzeczy przez siedzienie przed kompem? :>
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
Wysłany: 31-03-2008, 20:24
dobry temat spróbuję sie wypowiedzieć...
1. dzień zaczynam od lektury Pudelka
2. potem Lansik....
3. piszę tak szybko na klawiaturze, że zostałam zatrudniona do protokołowania i byłam jednym z najlepszych pracowników biurowych, tam gdzie pracowałam - a w szkole informatycznej w notatniku zapisywałam w real time to co prof. mówił i potem wysyłałam kumplom notatki na mail
4. coraz częściej widzę, że impreza bez youtube jest nudna...
5. wielu moich znajomych, których znam od paru lat nie widziałam nigdy na oczy albo tylko raz - znajomości z internetu
6. kiedy nie mam laptopa źle się czuję
7. raz wzięłam ankiety na weekend i cały tydzień do zrobienia tylko dlatego, że wraz z pracą był laptop z dostępem do netu
8....coś sobie jeszcze przypomnę
ja ostatnio zauważyłam, że nie patrząc się na klawiaturę po prostu wiem co kto pisze. Kiedy mój prac wpisywał hasło na gg po prostu patrzyłam się na ruchy jego rąk (nie palców, dodatkowo się zasłaniał). Dziwne to jest...
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
W sumie , dobrze wyrobilem sobie cios z prawego sierpowego , jak mialem stary komputer to cwiczylem kilka razy dziennie
Lewy prosty dalej cwicze na monitorze i co raz lepiej mi to wychodzi.
Wezme udzial nie dlugo w jakis zawodach , by wyprobowac moje nowe nabyte skille przed kompem.
Pomogła: 3 razy Wiek: 19 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1476 Skąd: Wrocław
Wysłany: 05-04-2008, 12:24
A ja na przykład kiedyś miałam takie głupie schizo, że jak szukałam czegoś w szafkach i nie mogłam tego znaleźć to chciałam wpisywać w wyszukiwarce, albo chciałam coś kopiować... Kurde... To dopiero była jazda . Dobrze, że mi to przeszło, bo mi to wygląda zdziebko na chorobę psychiczną .
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Gość, do you wanna kiss me?
Nie smiejcie sie , bo to nic do smiechu , mialem tak kilka razy w przeszloasci , ale nie dalekiej , bo w dalszej to do klawiatury nie dostawalem:P
Ale na serio , za nim mielismy przemeblowanie i monitro byl ledeiw pare centymetrwo przezd moja czaszka i to jeszcze wchodzilem w niego(doslownie) to pare zy tak sie zdarzylo i nie tylko z gg.
Nie wiem przez co to , kilka razy bawilem sie GPS , ale watpie bym przez tak krotki czas , wszedlo mi to w przyzwaczajenie.
Moze jestesmy tak przystosowani do nowoczesnej technologi , ze nasz umysl wyprzedza , to co do tej pory jest
ale bez kitu , nie wiem skad takie cos sie wzielo...
Ostatnio zauwazylem , ze by wlaczac telewizor i dekoder i kino domowe , to wstaje i robie to wszystko recznie , a wszystkie trzy piloty sa przede mna na lawie , a i tak wstaje , podchodze i wlaczam recznie przyciskiem , jak kompa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum