Forum.Blogowicz.info Strona Główna Forum.Blogowicz.info
Młodzieżowe Forum Blogowe

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  ChatCzat
 Ogłoszenie 
Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu
Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)

--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!

IQ test - zobacz jakie masz IQ, może lepsze od Dody :D ?

Poprzedni temat :: Następny temat
Narkotyki
Autor Wiadomość
nevada menthol 
WordPress.Klub
Yamamba!

Wysłany: 16-10-2007, 15:25   

no słuchaj - masz mak.

z maku robisz makowiec, leki przeciwbólowe dla cierpiących, opium, heroinę i papawerynę - lek pomagający przy kolkach nerkowych.

rozumiesz?

ćpun sobie kupi maku, i wyciśnie z tego mleczko, żeby się naćpać. ćpun wygrzebie z pojemnika na zurzyte leki opakowania poltramu i zeżre to.

chory weźmie jedną kapsułkę poltramu i będzie czuł ulgę.

~Reklamek
Admin.Bot
aka. kasiarz

Wysłany: 32-13-2140, 25:61

Jesli chcesz pozbyć się reklam: zarejestruj się / zaloguj się !
@Zzielona 
Blogowicz.Team
vel. Inez

Pomogła: 3 razy
Wysłany: 18-10-2007, 00:53   

nevada menthol, tym tokiem rozumowania można stwierdzić, że każda substancja może być źle użyta.

nevada menthol 
WordPress.Klub
Yamamba!

Wysłany: 18-10-2007, 15:44   

bo tak jest. kiedyś kolega zażyczył sobie, żebym zrobiła mu mocną herbatę. wypił siekierę jaką mu zrobiłam i zasłabł...

ale przyznam, że alkohol i dragi potrafią zniszczyć każdy związek.

@Zzielona 
Blogowicz.Team
vel. Inez

Pomogła: 3 razy
Wysłany: 18-10-2007, 20:43   

Herbata podnosi ciśnienie?! :zdziwko:

&Cashee 
Blogowicz.Friend

Zaproszone osoby: 2
Pomogła: 5 razy
Wysłany: 19-10-2007, 08:07   

Cytat:
Herbata podnosi ciśnienie?!

Zzielona, o kurde, co ja właśnie wypiłam :szok:

[ Dodano: 19-10-2007, 08:14 ]
*zaczęłam się ksztusić*

Strona: http://yourvision.glt.pl/
blog: http://hentai.ownlog.com/

nevada menthol 
WordPress.Klub
Yamamba!

Wysłany: 20-10-2007, 23:38   

no a jak?!
nie wiedziałyście? :hyhy:

czy sobie jaja robicie :D

pudi91 
Moondance

Wysłany: 21-10-2007, 18:43   

a ja myslalem ze to kawa moze zabic :P
~Gość~ przypalimy kane ? ;-)

m@tarci 
Dzieciak maly

Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 18-01-2008, 18:24   

temat stary ale jary;P
nie biore , nie pale , nie wciagam itp. itd.
Moim zdaniem z tego latwo wyjsc a jak ktos nie potrafi to jest cienias i lajza , trzeba miec silna wole , palilem maryske na te wakacje ale po 8 godz. w kiblu z glawa w sedesie(zygalem) odechcialo mi sie tego i nie mam zamiaru znow probowac.

nevada menthol 
WordPress.Klub
Yamamba!

Wysłany: 18-01-2008, 19:36   

no to jak nie umiałeś ćpać, to nie dziwota, że ci to nie podeszło, nie jest sztuką zjarać się do zerzygania, jak ktoś nie umie pić czy brać, to niech się za to wcale nie zabiera.

ale nie będąc uzależnionym, nie możesz innym mówić, że tylko lenie i łajzy z tego nie umieją wyjść.

nie wciągałeś, więc nie wiesz jak to jest, co daje białe, jak człowiek się po tym czuje, i dlaczego potem tak trudno bez tego żyć. nie brałeś tablety więc nie wiesz, jak to miło się potem bawi. ale też nie znasz ciemnych stron tych rzeczy i jak bardzo ta ciemna strona jest ciężka.

o dragach łatwo pisać, gdy ich nie znasz. nie zachęcam do brania - a jedynie do zabierania głosu we właściwy sposób.

m@tarci 
Dzieciak maly

Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 18-01-2008, 20:17   

nevada menthol napisał/a:
no to jak nie umiałeś ćpać, to nie dziwota, że ci to nie podeszło, nie jest sztuką zjarać się do zerzygania, jak ktoś nie umie pić czy brać, to niech się za to wcale nie zabiera.

to to przeciesz wiem i kto powiedzial ze nie umiem?? no cpac nie i nie zamierzam umiec po co mi takie skille?? jak ty potrafisz to mnie to nie interesuje bo to twoja prywatna sprawa , ja nie umiem i nie bede...no i do cpania sie nie zabieram , a tak w ogole ktos moze sie zabierac jak nie umie , bo przeciaz moze sie nauczyc(w tym caly ''myk'' , w tym zabieraniu sie)
ale nie będąc uzależnionym, nie możesz innym mówić, że tylko lenie i łajzy z tego nie umieją wyjść.

wlasnie ze moge bo palilem dwa lata(papierosy) moze tylko fajke dziennie ale to tez byl nalog(??) ale juz nie pale z pol roku moze troche mniej , nawet jak mam idealna okazje do tego to daje rade sie powstrzymac i tak bede dawal rade dopoki to mnie nie calkiem nie zlamie;)
nie wciągałeś, więc nie wiesz jak to jest, co daje białe, jak człowiek się po tym czuje, i dlaczego potem tak trudno bez tego żyć
wiesz nie pisalem ale probowalem tez , ale tez tylko raz i nie mam zamiaru wiecej.
nie brałeś tablety więc nie wiesz, jak to miło się potem bawi.

nie ale to zaden problem moge sprobowac , ale nie mam zamiaru wiec nie sprobuje.
ale też nie znasz ciemnych stron tych rzeczy i jak bardzo ta ciemna strona jest ciężka
znam znam moze nie wszytkie i na moj pech(w sumie szczescie) nie dokonca te o ktorych pisze ale co po niektore znam nawet zbyt dobrze(niech cie bedzie... ...oprocz narkotykow).
o dragach łatwo pisać, gdy ich nie znasz
znam moze nie tak dobrze ale jak pisalem powyzej cos tam juz znam i sie opieram bez problemu(no nie wszystkim ale to nie ten temat chyba)
nie zachęcam do brania

oj ja tez nie i sam nie mam zbytniego zamiaru probowac.
zabierania głosu we właściwy sposób

no w sumie to dobrze wyrazilem ale z drugiej strony to wszystko(ta mroczna tajemnica :szok: ) sie wyjasnia dopiero po drugim poscie , wiec pierszy nie byl... no nie weim nie byl dobrze sprecyzowany(??)

Happek 

Wysłany: 19-01-2008, 11:12   

Hmm... używki coś troche paliłem ale potem jakoś tak przestałem i nabrałem zajebistego wstrętu do tego nie wiem czemu. Hm.. narkotyki nie brałem nie biorę i nie zanosi się. Hmm co do picia to owszem ale raczej małe ilości chyba że jakieś wesele itp to zdarza się przegiąć.

pudi91 
Moondance

Wysłany: 06-02-2008, 22:08   

Happek napisał/a:
to zdarza się przegiąć.

Taki młody a już pije :help: heh... ale tak na serio do jednak ciągnie do tego aby spróbować. Lubie być na fazie... wiadomo luźna gadka itd. ;]

Tobiasz 
Sasuke Uchiha

Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 07-02-2008, 19:08   

m@tarci napisał/a:
palilem maryske na te wakacje ale po 8 godz. w kiblu z glawa w sedesie(zygalem) odechcialo mi sie tego i nie mam zamiaru znow probowac.

A skąd miałeś maryśkę?

Cytat:

No i dobrze, że się w to nie wciągnąłeś, bo miałby kłopoty.

Yoshie 

Wysłany: 07-02-2008, 23:03   

Nie ćpam, nie pije, nie pale.
Chłopak ode mnie z klasy ćpał, przyszedł do szkoły już jako ćpun, ale na moich oczach się staczał, matka za granicą, ojciec w więzieniu, on zostawiony sam sobie, pod szkołę przyjeżdżali po niego jacyś dziwni "łysi" goście... Nie miał znajomych, nie miał przyjaciół.. W klasie widzieliśmy, że źle się z nim dzieje, nie wiedzieliśmy co robić, baliśmy się o niego powiedzieliśmy wychowawczyni czemu się tak dziwnie zachowuje... wydalili go ze szkoły przenieśli do jakiegoś "zamkniętego" ośrodka dla trudnej młodzieży - tłumaczyli nam, że tak będzie dla niego lepiej, że mu pomagamy... kilka dni temu widziałam Go na mieście... Jak zwykle naćpany, wyglądał jeszcze gorzej niż kiedy chodził do szkoły... Spadł na totalne dno...a w szkole przez jakiś czas panował szał, robili nam badania, przetrzepywali szafki... w końcu wszystko ucichło.. Brzmi jak historia z jakiegoś tandetnego filmu... Szkoda chłopaka, całkiem fajny był kiedy nie był naćpany... nigdy nie mam zamiaru się w to wplątać, zwłaszcza po tym co widziałam...

Ostatnio kiedy byłam u rodziny kuzynka zapytała czy chce zapalić albo się napić czegoś mocniejszego, kiedy odpowiedziałam, że nie strasznie się zdziwiła - u nich picie, palenie, ćpanie to normalka... Nie rozumiem jak można ćpać... albo chociażby palić.. a już w moim wieku to kompletna głupota...

m@tarci 
Dzieciak maly

Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 08-02-2008, 13:00   

Tobiasz napisał/a:
A skąd miałeś maryśkę?

Zawsze jak przyjezdzam do polski to koledzy maja ;)
Zreszta zawsze jak jezdze z siorami i kumplami do holandi , to zawsze jest ubaw , a jezdze czesto , bo mam bardzo blisko... ale bawie sie w normalny sposob :)

Tobiasz napisał/a:
No i dobrze, że się w to nie wciągnąłeś, bo miałby kłopoty

Bez przesady

pudi91 
Moondance

Wysłany: 08-02-2008, 16:43   

Yoshie napisał/a:
u nich picie, palenie, ćpanie to normalka...

no sorry ale z tym ćpaniem przesadziłaś. Robisz z ludzi kompletnych idiotów... co ty myślisz że oni wciągają kreski itd.
Cpanie to nie jaranie maryski...

Odpowiedz do tematu