Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
no sorry ale z tym ćpaniem przesadziłaś. Robisz z ludzi kompletnych idiotów... co ty myślisz że oni wciągają kreski itd.
Cpanie to nie jaranie maryski...
Aż tak źle ze mną nie jest... wiem co pisze i nie mam zamiaru z ludzi robić idiotów, bo nie widzę powodu. Nie mówiłam o maryśce (ale ona też jest zaliczana do narkotyków, podobnie jak haszysz- chociaż mogę się mylić), wiem co to znaczy ćpać. Ecstasy, amfetamina, etc. wiem co to są narkotyki..
Napisałam jak jest i tyle, nikt nie każe Ci się z tym zgadzać.
Ostatnio zmieniony przez Yoshie 08-02-2008, 17:11, w całości zmieniany 1 raz
Fakt pudi to ze czasem ktos sobie przejdzie na bardzo luzny tryb zycia to jeszcze nie znaczy ze jest cpunem... tak to by moje prawie cale rodzenstwo byli by cpunami... ...
oj to malo widzialas bo to jest calkiem normalne i robia to rozni ludzie w roznym przedziale wiekowym , wiekszosc calkiem normalnych ludzi , majacych rodzine/dzieci/zone/dom i prace czasem pala to by po prostu wyluzowac i to nic nadzwyczajnego , mozna sobie czasem za palic, co innego jak jkeis gowniarze np. ja , zjaraja sie do nieprzytomnosci , to to juz bedzie glupota , ale nic nie wiedzac lepiej sie nie wypowiadac.
P.S nie chodzi mi o polske , ale watpie by i tam nikt nie palil... cpuni a zwyczajnie ludzie , to jest jednak wielka roznica
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum