emm napisał/a
wczoraj był jakiś kabaret na tvp2 chyba i tekst [nie dosłownie]:
- to ona żyje?
- a dlaczego myślisz, że nie żyje?
- bo nie ma konta na naszej klasie
Oglądałem .
Ja też ; DDDD a na naszą klasę wchodzę średnio codziennie, ale tylko po to, by odbierać wiadomości. : )
_________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
Codziennie, kilka razy dziennie ;]. Można powiedzieć, że jestem hmm uzależniony? Nie wygląda to tak jak napisał miglu, bo odróżniam świat realny od nk ;]. Coś mnie tam przyciąga, fakt nie tak jak na początku serwisu, ale nadal ciągnie.
Imię: Sabina
Wiek: 18 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 538 Skąd: Z południa
Wysłany: 18-08-2009, 21:52
a ja coraz bardziej zrywam z nk i ukryłam prawie wszystkie dane i pokasowałam niepotrzebne zdjęcia i komentarze łańcuszki i tym podobne konta nie skasuje bo szkoda mi fotek na galerii klasowej
_________________________________ Nie ma podpisu. Uciekł
ja nie nie miałam i nie mam konta na NK. z jednej strony jest mi z tym dobrze, ale z drugiej wkurza mnie to, że większość z mojej przyszłej klasy kontaktuje się z sobą przez NK i umawia się na spotkania. No i znajdź się człowieku w pierwszym dniu szkoły....
Wiek: 19 Dołączył: 05 Sie 2007 Posty: 645 Skąd: Z domu ;]
Wysłany: 28-09-2009, 20:55
Ja odwiedzam raz dziennie, zawsze wieczorem. Nie piszę zbędnych komentarzy typu:
"Fajna fotka . . . "
Komenty dodaję tylko do zdjęć o których naprawdę moge coś napisać. Zdjęć też mam niewiele bo tylko 3 Włąściwie to dwa bo zdjęcie główne to logo
_________________________________ Nie kupuj jej, tylko siej ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum