Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Wysłany: 24-11-2007, 16:02
powiem, że weszłam na to forum po raz pierwszy, i zainteresowała mnie dyskusja na temat Maciexa i tego, że on jara zielsko. tak się składa, że rozmaite używki nie są mi obce, i poczytałam o waszych poglądach na ten temat, i zauważyłam, że jak ktoś pisze: hej, jakie dropsy są zajebiste, jakie fajne jest zielsko, że grzybki rozszerzają świadomość, od razu jest na straconej pozycji.
moge podać przykłady ludzi, u których się to źle skończyło - ale po co? jeśli ktoś będzie chciał, to się naprodukuję o moich znajomych i także o samej sobie.
pomińmy to, że można za posiadanie nielegalnych rzeczy (tussi legalne) można iśc siedzieć, i spier*olić sobie życiorys na amen... ludzie!
nie ma sensu z tym zaczynać - bo to tylko tak brzmi, że jest ok. Pudi, dziś ci jest fajnie, bo się spoko pobawisz na dyskotece - owszem, pobawisz się spoko. potem ci się włączy paranoja i będziesz miał przerąbane!
trzeba przyznać - prochy mają swoje fajne strony, ale też całą masę ciemnych.
ja już od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem rzucenia tego w cholerę, bo widziałam już zupełnie normalnych ludzi, którzy od ćpania weekendowego zaczynali, a kończyli naprawdę źle.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum