Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Czy bral ktos z was kiedys piguły? Mozna je bez problemu dostac na dyskotece itp.
Ja osobiscie prubowalem pigul pare razy ... delfinek,motorola i raz rolls ryce.
Musze powiedziec ze po niektorych sa niezle zjazdy. Piguly daja fajne efekty(lepsze niz trawa) i sa o wiele tansze. Za jedna pigule placilem srednio od 4 do 6 zł.
Wypowiadac sie!
_________________ Nie sztuką jest napisać tekst
Sztuką jest napisać dobry tekst
Nie jesteś PIMP jesteś pimpuś
~Gość~ przypalimy kane ? ;-)
wiesz.. ja z kolegami potrafie sie bawic normalnie[sztuczne ognie,jazda na desce(czesto na brzuchu itd. żeby było fajnie), tanczenie na ulicach , plywanie nad jeziorkiem ] Szalejemy poprostu.
Ale na dyskotekach czesto pije,biore piguly,pale maryske... bo wtedy jest jakos lepiej.
W normalne dni jestem trzeźwy
_________________ Nie sztuką jest napisać tekst
Sztuką jest napisać dobry tekst
Nie jesteś PIMP jesteś pimpuś
~Gość~ przypalimy kane ? ;-)
Wysłany: 23-11-2007, 22:37
zgadzam się z przedmówcami, piguła to JEST NARKOTYK i zdecydowanie nie należy się afiszować z tym, że się go wzięło. Pudi, czy ty po raz pierwszy niczym w Human Traffic zażyłeś pigułę, albo w dzisiejszy piątkowy wieczór zamierzasz tego spróbować i się tym chwalisz na forum?
Pomogła: 3 razy Wiek: 19 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1476 Skąd: Wrocław
Wysłany: 23-11-2007, 22:42
Oczywiście, że piguła to narkotyk... Tak samo jak maryśka (chociaż tutaj są różne opinie, ale ja jestem właśnie za tą). Nigdy nie brałam tego świństwa i jakoś brać nie zamierzam, a nawet gdybym wzięła nie wypowiadałabym się na ten temat na forum publicznym.
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Gość, do you wanna kiss me?
Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 350 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 24-11-2007, 10:11
Każdy, który wziął kilka razy, uważa, że możę z tym skończyć - typowa oznaka uzależnienia Nie będę się bardziej rozpisywał, ale Pudi, skończ z tym :-].
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum