Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Tez bylem na konwentych i to nie raz , ale nie na wszystkich , bo niektore byly od 15 lat , albo i wiecej , taki moj pech.
A Bible Black widzialem , ale jeszcze nie wszystko.
Ostatnio zapalenie obserwuje Gantz , ale glownie mange , bo anime nie jest tak latwo zdobyc.
W sumie ostatnio ogladam pare starszych anime , bo mang drugi raz , nie zbyt chce mi sie czytac.
Ze starych to: Great teacher Onizuka , Full metal alchemist , Cowboy Bebop , Hellsing , D.N Angel i to w sumie wszystko z tych starszych , choc DNA nie jest chyba takie stare.
A z ogolnie jakis lepszych i nowszych anime lub mang , to jest Bleach , Naruto , Loveless(przez siory nie lubie tego anime) , Clannad , OverDrive , Death Note(najlepsze anime/manga wszeschczasow i nie klocic sie) i nie rozrozniam zbytnio wiecej co nowe , a co stare.
Dobrze ze mi przypomnialas, nie widzialem juz z kilka miesiecy B(l)icza, a Naruto i tak nie mam zamiaru widziec, jako Anime jest dosc... kontrowersyjne, radzilbym lapac sie za mange.
[ Dodano: 05-06-2008, 16:42 ]
Imo teraz Code Geass wymiata, najlepsze noty zbiera i pierwsze miejsca w rankingach, jedno z lepszych Anime, ale by tytulowac to klasykiem, to przesada, imo Bebop albo Berserk, tak, ale CG nie, przynajmniej na razie nie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum