w regulaminie fotki nadal minimalnym wiekiem jest 15 lat, jak ktoś ma mniej to po prostu naciska się przycisk "zgłoś naruszenie regulaminu" i wpisuje "mniej niż 15 lat" i tyle - moderatorzy to kasują, wiem bo rozmawiałem z kilkoma, ale zgłoszeń mają często kilka/naście tysięcy dziennie więc nie zawsze dzieje się to odrazu.
Od pewnego czasu zaglądam tam częściej. Działy na które wchodzę to kobiety online - wrocław i przeglądam sobie ciekawsze profile aktualnie fotkujacych pań z Wrocławia
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2167 Skąd: Wrocław
Wysłany: 01-06-2008, 21:47
Jak dla mnie fotka to strata czasu i nie rozumiem Arek dlaczego przeglądanie tych lampucer przynosi Ci tyle frajdy . Chociaż niektóre potworki są nawet śmieszne!
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
staram się omijać szerokim łukiem lampucery, ale czasem avatar w podglądzie online wydaje sie być fajny no a tam zonk potem taki zonk ląduje u ciebie na gg są tam też fajne kobiety - niewielki procent, ale jednak są.
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Ja bylam na tyle dumny z konta na fotce, ze az na trzech forach o tym sie dowiedzieli, tyle ze chyba o trzech za duzo.
Ale w rl, nikomu sie nie przyznalem, bo troche to wstyd, jeszcze by mnie wysmiali :p
Btw. ja tam rzadko kiedy zaobserwowalem dzialalnosc modow czy adminow, tyle gowniarzy ma tam konta, nawet moje puste konto, tam jest, co za lamerstwo, nie potrafia nawet utrzymac portalu w jakims porzadku, po co sie brali za cos, czego nie potrafia.
Nawet numery gg czesto sa.
_________________ Opinia wiekszosci jest opinia najmniej zdolnych.
Wysłany: 02-06-2008, 11:20
Zzielona napisał/a
Jak dla mnie fotka to strata czasu i nie rozumiem Arek dlaczego przeglądanie tych lampucer przynosi Ci tyle frajdy . Chociaż niektóre potworki są nawet śmieszne!
Zartuje, sam napisalem ze wiekszosc(wiekszosc), ale nie wszyscy, tylko wiekszosc userow z fotki, to debile i ludzie niepelnosprytni umyslowo.
Ale sa wyjatki, ktore potwierdzaja ta regule.
I pewnie o cos podobnego, chodzilo paniom powyzej, chyba ze nie, to juz same miedzy soba to zalatwcie
_________________ Opinia wiekszosci jest opinia najmniej zdolnych.
W Polskim internecie brakuje ciekawego portalu społecznościowego...
wszystko jest tym samym z inną szatą graficzną..
a Google nie ma żadnego takiego portalu ;> ?
mogli by taki projekt zrobić, bo są solidni . Ale zanim to by do polski weszło jak YouTube to też troche czasu by minęło ;/
w nocy widziałem nowość na fotce, teraz to już będzie raj dla pokemonów Gwiazdy będą mogły sobie zmienić swoje strony, zmieniają wygląd profili, z tego co słyszałem będzie nawet muzyka...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum