Wysłany: 26-05-2006, 19:50 dzień Mamy / Dziecka / Taty
jak wyglądają u was poszczególne z tych dni ?
czyli jak przygotowujecie dzień dla swojego taty, lub dla mamy, kupujecie im coś, robicie własonoręcznie, a może zapraszacie gdzieś ? jak reagują na wasze podarunki i wogóle to, że pamiętacie o nich ?
i podobnie jak wygląda wasz dzień dziecka, przypominam, że każdy kto ma rodziców nadal jest dzieckiem ...
pamiętają o was ? czy przypominają sobie jak oglądną wiadomości wieczorem po powrocie z pracy ? dostajecie od nich jakieś podarunki ewentualnie jesteście zbywani kasą na kino etc. ? a może sami was zapraszają np. do kina :> ?
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
u mnie czasem ciezko jest z dniem ojca bo on lubi starocie a na to mnie jeszcze nie stac, ale zazwyczaj wychopdzimy jakoś z opresji
wczoraj mama byla zabiegana, więc jako takiego dnia matki nie bylo, dostala kwiaty i moja siostra zrobila wlasnorecznie kartke 'okazjonalną'
w obu przypadkach zazwyczaj gdzieś wychodzimy na miasto.
z uwagi, ze robie sie coraz starszy, na dzien dziecka trudno im już dobrać coś co by mi sie podobalo, sporo lat temu to kupowali mi klocki lego i bylem najszczęśliwszym dzieckiem w Polsce, bo uwielbiałem te klocki a teraz raczej mowie im na co składam pieniądze i dokładają mi część
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Wiek: 16 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 358 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 27-05-2006, 09:38
U mnie są prezenty . Mamie zazwyczaj dużo kwiatów przynosze i kartke 'okazjonalną', którą sam robie psp . Na taty też robie kartke i życzenia. Na dzień dziecka to dostaje albo coś na co składam, albo jakąś rzecz...
dzien mamy - ciocia ma kwiaciarnie, wiec przywiozła mi kwiatka takiego bigowego i jedną różyczkę ^^
dnia mamy w tym roku nie obchodziłam tak aż, bo własciwie to wieczorem 26 wróciłam z gór i nie było jak.
dzien ojca - noo... też coś mam nadzieję będzie
dzien dziecka - jak nie zapomną o mnie rodzice to będzie fajnie i na pewno pomysłowo ^^ xD
dzisiaj dzień dziecka... mam nadzieję, że się pochwalicie jak on wyglądał
no ja tradycyjnie dostałem kase, książki, model do sklejania i koszulki. A o 17 idę do kina na epokę lodowcową 2 . Co do dnia mamy i taty...mama zbiera słonie, więc zawsze z bratem się składamy na jakąś figurkę, a tato dostanie kartkę, zapalniczke lub coś w tym stylu.
maqwka [Usunięty]
Wysłany: 01-06-2006, 09:52
Ja dostałam perfumy, ale już wczoraj miałam trochę przyspieszony Dzień Dziecka ^^
Jak na razie dostałam 5 z egzaminu z Histori i odmian języka angielskiego. Oraz praktycznie nieprzespana noc, ktora poswiecilam literaturze amerykanskiej. Mam nadzieje ze dzisiejszy dzien mi przyniosl szczescie i zdam
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
a ja niespodziewanie zostałem zasponsorowany zapłacono mi za koszulę, która wybrałem i miało być jeszcze za buty, ale coś mi nie pasowały, więc będą później.
czekam także na moje mp3, które wygrałem w konkursie
Wiek: 17 Dołączył: 18 Maj 2008 Posty: 1079 Skąd: Radzionków
Wysłany: 06-11-2008, 16:03
u mnie też sa prezenty... mamie ostatnio kupiłem duży bukiet, a jeśli chodzi o dzień ojca to zawsze wysyłam mamę by coś kupiła a dzień dziecka, zazwyczaj liczę na przypływ gotówki
ale trochę zaczeły mnie denerwować te święta, bo:
1. mój brat nie chce się ze mna składać
2. to, że sa te święta to nie znaczy, że mamy tryskać dobrocia dla naszych rodziców tylko w te dni...
Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2167 Skąd: Wrocław
Wysłany: 06-11-2008, 16:50
Ok, w tym temacie jeszcze się nie wypowiadałam, więc zrobię to teraz . Ja swojej mamie najczęściej kupuję jakiegoś ładnego kwiatka i ewentualnie czekoladki (albo same czekoladki, zależy od funduszy, ale przecież liczy się pamięć...), tata ostatnio dostał dobre piwo i chałwę (jest wielkim smakoszem chałwy ). No a potem życzenia, wiadomo...
A jak obchodzę Dzień Dziecka? Najczęściej dostaję jakąś kaskę od rodziców i tyle .
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Leje na tego typu ''swieta'', nie istnieje dla mnie takie cos, traktuje to tak samo jak dzien kobiet, czyli probuje nie zwracac na to uwagi, czasem, a nawet czesto, potepiam.
A Na dzien dziecka, kilka lat temu cos od babci dostawalem, ostatnio siora cos gotowka zarzucila. ...jak dobrze ze nie ma tekigo czegos jak dzien siostry, jednak dzien brata przydalby sie.
_________________ Opinia wiekszosci jest opinia najmniej zdolnych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum