Wiek: 17 Dołączył: 18 Maj 2008 Posty: 1079 Skąd: Radzionków
Wysłany: 08-06-2008, 08:37
Ludzie chcą po prostu wierzyć, że są popularni i kochani poprzez internetowe znajomości.
Ja przez epuls lub gorono nigdy jeszcze nie nawiązałem żadnej znajomości, gdy ktoś do mnie pisze "pogadamy" nie odpisuję, bo takie znajomości nie trwają nigdy długo...
Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2167 Skąd: Wrocław
Wysłany: 08-06-2008, 18:07
A ja bym powiedziała, że przez Internet po prostu o wiele łatwiej zawrzeć jakąś przyjaźń czy chociażby znajomość. Gorzej jak już przychodzi do poznania danej osoby w niewirtualnym świecie... Choć szczerze przyznam, że mam kilku znajomych poznanych właśnie przez Internet i jakoś nie mogę powiedzieć, że są inni czy też gorsi ponieważ poznałam ich przez kabelek . Lol... Co to za różnica jak poznajemy ludzi? Ważne żeby byli po prostu w miarę w porządku i można by było się z nimi dogadać. A przyjaźń to już tylko kolejny etap danej znajomości.
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Wiek: 17 Dołączył: 18 Maj 2008 Posty: 1079 Skąd: Radzionków
Wysłany: 08-06-2008, 21:32
Zzielona napisał/a
przez Internet po prostu o wiele łatwiej zawrzeć jakąś przyjaźń czy chociażby znajomość. Gorzej jak już przychodzi do poznania danej osoby w niewirtualnym świecie
no tak, ale nie ma nigdy pewności, że się trafi na kogoś uczciwego...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum