Forum.Blogowicz.info Strona Główna Forum.Blogowicz.info
Dyskusje Blogerów - Blogowe Forum Młodzieżowe - rozmowy o blogach, porady i nie tylko

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  ChatCzat
 Ogłoszenie 
Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji !
Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.

Najlepsze polskie gry online z nagrodami

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Htsz
28-07-2008, 10:47
[Grono.net] społeczność internetowa
Autor Wiadomość
Artur 
eBlog.Klub

Zaproszone osoby: 15
Wysłany: 01-11-2006, 22:06   [Grono.net] społeczność internetowa

Grono.net jest to internetowa zamknieta spolecznosc znajomych, dziala na zasadzie dodawania znajomych do listy, mozna pisac do nich wiadomosci. Mozna rowniez zamieszczac tam swoje zdjecia ;)

Jesli ktos chcialby dolaczyc to prosze podac swoj email. Moj id to: http://213302.grono.net - 213302

Co sądzicie o czymś takim?

Mi się to bardzo podoba, a czemu - sam nie wiem.

Dodam ze sa ta grona tematyczne mozna n.p zalozyc grono swojej szkoly lub do niego dolaczyc - fajna sprawa ;)

~Htsz 
Administrator
Ojciec Chrzestny II

Zaproszone osoby: 48
Wysłany: 01-11-2006, 22:09   

Artur napisał/a
Jesli ktos chcialby dolaczyc to prosze podac swoj email

w ten sposób jakiś czas temu rozwalił się sens grona ;)

Artur napisał/a
Co sądzicie o czymś takim?
pomysł był dobry, wykonanie ok, jakiś czas dobra atmosfera a teraz roi się tam os mas, które niszczą społeczność grona ;)
zapraszam do przewodnika po forum

Artur 
eBlog.Klub

Wysłany: 01-11-2006, 22:11   

Moze i rozwail, ale jesli ktos chcialby 'zalozyc' tam konto i zaprosic swoich przyjaciol to moznaby mu to umozliwic ;)

Frozen Lust 
eBlog.Klub
Her Infernal Majesty

Zaproszone osoby: 12
Wysłany: 01-11-2006, 22:18   

Rotfl, zalozylam tam kiedys konto, zalogowalam sie raz i teraz ponownie (dziwne ze pamietalam adres i haslo i weszlam)

Mnie osobiscie to nigdy nie wciagnelo, moze dlatego ze nie bylam nigdy tak naprawde zainteresowana tego typu spolecznoscia. Wole forum gdzie nie trzeba zaproszenia otrzymywac by sie zarejestrowac :P

@Lukem 
Blogowicz.Team
Lord Of Trance

Wysłany: 01-11-2006, 22:40   

korzystam z Grona od dość niedawna. zawsze mnie zastanawiał ewenement ludzi mających po 200-300 kontaktów na listach - sam byłem zapraszany do takowych przez zupełnie obcych mi ludzi... no i oczywiście całe mnóstwo badziewnych grup po kilka osób.

poza tym denerwuje mnie to każdorazowe logowanie - niby ma zapamiętać dane, a nigdy nie zapamiętuje (przynajmniej w moim przypadku)...

kiedyś unikałem takich serwisów, potem się przekonałem - ale Grono to jest antyprzykład społeczności.

jak ktoś jest ciekawy, to jestem tutaj :)

mur
[Usunięty]

Wysłany: 01-11-2006, 23:03   

longger.grono.net ja jestem b.aktiv mamy grono wydziału które często odwiedzam i się wypowiadam, dużo info mogę zdobyć.

przyjmuje zaproszenia tylko od znajomych

Artur 
eBlog.Klub

Wysłany: 01-11-2006, 23:06   

wyslalem ci ostatnio zaproszenie ale chyba nie przyjeles... :kwasny:

~moron 
Administrator
Forum God

Wysłany: 01-11-2006, 23:10   

Luke Mica napisał/a
poza tym denerwuje mnie to każdorazowe logowanie - niby ma zapamiętać dane, a nigdy nie zapamiętuje (przynajmniej w moim przypadku)...
mnie pamieta :P

osobiscie uwazam tak samo jak htsz

strony spolecznosciowe - takie kolka wzajenej adoracji to przyszlosc, ale musi minac jeszcze duzo czasu nim sie stworzy odpowiednie sposoby na efektywne funkcjonowanie takich portali

grono bylo fajne na samym poczatku - znalazlem tam ludzi z ktorymi stracilem kontakt 5-7 lat wczesniej
ale wyscig dedbili zeby miec jak najwiecej znajomych jest bez sensu

na mojej liscie zdecydowana wiekszosc osob to osoby z ktorymi kilka piw sie wypilo (oczywiscie bezalkoholowych :ok: ) aczkolwiek jest kilka wyjatkow (np htsz ale mysle ze to nadrobimy, co nie :htsz: )

podsumowujac grono stracilo swoj sens kiedy pojawily sie takie texty:
Artur napisał/a
Jesli ktos chcialby dolaczyc to prosze podac swoj email. Moj id to: http://213302.grono.net - 213302
:...:
[img]http://avatary.pl/pisanie[/img]

navel
[Usunięty]

Wysłany: 04-11-2006, 17:02   

Też założyłam grono, ale zapomniałam całkiem o nim i nic.
Skasowali mi je.
I tak takie coś mnie nie kręci.

dodi
[Usunięty]

Wysłany: 29-12-2006, 13:12   

Mam ale nie podam swojego grona

Drah Master
[Usunięty]

Wysłany: 10-09-2007, 17:16   

Pierwszy raz o tym słyszę, albo jest tak jak myślę albo inaczej czy to działa tak jak serwis fotka.pl ?

Bezsensu zapraszać kogoś do znajomych kogoś kogo w ogóle się nie zna to tak zwane zapraszanie osób z netu by mieć jak największą ilość kontaktów.

&Cashee 
Blogowicz.Friend

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: 15-09-2007, 15:34   

Cytat
działa tak jak serwis fotka.pl ?
- coś w tym stylu. Serwis spokemoniały, zesłitowany i ogólnie "zuy". Jedynym śladem po tzw. "antypokemonach" (nie normalnych ludziach!) są wątki antypokemonowe.

ZUUOOOO...

Strona: http://yourvision.glt.pl/
blog: http://hentai.ownlog.com/

Bartek 
LANG_TITTLE_USER_706

Zaproszone osoby: 6
Wysłany: 18-09-2007, 23:43   

a ja sobie fundnełem gronowładnego, i niestety z mojej winy zapomniałem wipsać kodu i usunąłem SMSa . napisałem do nich z prośbą o odwrócenie transakcji albo przywrócenie Gwładnego. i dostałem negatywną odpowiedź :)
to już na epuls.pl społeczności otwartej, oddają to za co jest zapłacone (jeśli popełni sie błąd)

nie do końca grono.net jest z sensem :)
Zarejestruj się na Forum

nevada menthol 
WordPress.Klub
Antyklerykalna

Wysłany: 19-09-2007, 16:23   

dostałam od znajomego raz zaproszenie na grono, potem było tak, że mi się tam nie podobało, i przestałam się tam logować. potem on mnie opieprzał, czemu nie jestem na jakichś gronach tematycznych, powiedziałam mu, że mnie to nie kręci, w każdym razie zapomniałam już hasła do tego i swojej nazwy, wcale nie czuję poczucia straty.

fotka.pl też nie lubię, vampirefreaks nie odwiedzam od hohohohoho i jeszcze dłużej. epuls też by mnie pewnie nie bawił.

mam poważniejsze sprawy na głowie niż społeczności internetowe, gdzie fotkami się ludzie wymieniają jak pokemonami albo liczą kto ilu ma znajomych.

@Amira 
Blogowicz.Team
Mod. przytulanka

Wysłany: 21-09-2007, 22:35   

Bartek napisał/a
a ja sobie fundnełem gronowładnego, i niestety z mojej winy zapomniałem wipsać kodu i usunąłem SMSa . napisałem do nich z prośbą o odwrócenie transakcji albo przywrócenie Gwładnego. i dostałem negatywną odpowiedź :)
to już na epuls.pl społeczności otwartej, oddają to za co jest zapłacone (jeśli popełni sie błąd)
nie do końca grono.net jest z sensem :)

ja miałam ten sam problem, ale podałam w zgłoszeniu numer telefonu z którego doładowałam i otrzymałam nowy kod. bez problemu, odpowiedź nadeszła po 20 minutach.

epuls.pl wcale nie należy do najlepszych. osobiście bardziej wolę grono bo mniej tam osób na miarę fotka.pl. jakby nie było jest to serwis z zaproszeniami i nie każdy ma tam otwarty wstęp.

Frozen Lust 
eBlog.Klub
Her Infernal Majesty

Zaproszone osoby: 12
Wysłany: 22-09-2007, 11:05   

Amira napisał/a
epuls.pl wcale nie należy do najlepszych

Moim zdaniem takie serwisy to strata czasu, ale tutaj cos o epulsie http://www.youtube.com/watch?v=hoJ8lCcr7rk :rotfl:

Odpowiedz do tematu