Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
ja mam tam konto. kiedyś nie używałam w ogóle, potem wróciłam po 2 latach, 'updejtowałam' i korzystam jak z biblioteki muzycznej w ten sposób wyszykuję co lepszych wykonawców
Wysłany: 21-04-2008, 15:47
portal myspace znam z tego, że ma tam profile wielu ludzi charakterystycznych - goci, emo, itp, promowane przez myspace jest muzyka mało znanych zespołów itp. ja tam jednak konta bym nie chciała mieć. jak dla mnie zbyt wiele "kosmitów" tam siedzi. utożsamia się to już z "majszajs"... zawsze kiedy do jakości dochodzi ilość - w tym przypadku userów - jakość przechodzi w masówkę i bylejakość.
No imo bardzo dobry serwis , sa i bardzo znani i rozne wielkie gwiazdy , jak i mniej znani i mniejsi wykonawcy.
Na razie jakims cudem tam mnie nie ma , ale w dosc niedalkiej przyszlosci zamierzam zawitac i tam.
_________________ Dont drink and drive, take drugs and fly.
nevada menthol, w tym momencie już na każdym serwisie społecznościowym możesz wyodrębnić dziwne przypadki. a muzyków jest wielu.. także z tych wyższych półek. jeśli mówimy o masówce, to już nie ma w sieci miejsca, gdzie można spokojnie założyć konto i być sobie w jakiejś małej grupie wzajemnej adoracji. nie te czasy
Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1901 Skąd: Wrocław
Wysłany: 21-04-2008, 23:28
Amira, no zaraz... A ownlog?
W każdym razie jeśli o mnie chodzi to konta na myspace nie mam i w najbliższej przyszłości mieć nie zamierzam, ponieważ nie jest mi to potrzebne do pełni szczęścia. Szczerze mówiąc nawet nie bardzo interesuję się tym serwisem, bo w sumie jest jak każdy inny.
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
ah , zapomnialem o najwazniejszym , dzieki myspace ty moge ogladac duzo anime , tyle ze w dosc sredniej jakosci i nie ktore nie spelniaja wymagan prwdziwego fanatyka
_________________ Dont drink and drive, take drugs and fly.
myślicie, że to ma szanse u nas dorównać stronom krajowym ? takim jak nasza klasa i innym społecznościowym ?
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum