Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Nawet spoko stronka... widze ze ciotki i siory strasznie nudza sie w pracy wiekszosc z ktorymi tam przebywam to rodzina , ale kumpli tez mam nie mala gromadke.
Portal ten jest nawet fajny , ale troche tam nudno i cholernie wolno to dziala... wlasnie wyskoczyl mi blad
i jeszcze raz ROTFL, myslalem ze padne, co za frajer, cos temu ''zioooomowi i qozaqowi'' nie wyszlo.
Nie chcialo mi sie czytac, ale przeczytalem cale, to trzeba miec farta i byc zarazem inteligentnym.
Ma nawet mala grupke swoich fanow http://nasza-klasa.pl/profile/2857021
Tak, tak, na n-k jest to często. I wiecie co wam powiem? Przez takie podobne posty, tylko że w nich napisze się o nauczycielu - można mieć rozprawe w sądzie! Kurde, kiedyś ktoś wrzucił filmik o nauczycielu i ktoś go usunął, to napisałam, że go wcięło i czy ktoś nie mógłby tego wrzucić z powrotem. No to zobaczył to ten... "nauczyciel" i mam u niego przewalone do końca życia tylko za to -.-' s u p e r po prostu. A ta osoba, co wrzuciła to podobno ma rozprawe w sądzie. I osoby, które napisały o nauczycielach, że są inni pewnie też xd
lol.
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
ja dzisiaj widziałem kilka zdjęc bardziej odważnych niż kiedyś na fotka peel ludzie to mają ładnie w domach, niektórzy zamieszczający takie fotki nawet podają swoje dane typu telefon czy gg.
Tak, tak, na n-k jest to często. I wiecie co wam powiem? Przez takie podobne posty, tylko że w nich napisze się o nauczycielu - można mieć rozprawe w sądzie!
Można pisać, ale nie możesz ich obrażać.
Cashee napisał/a:
No to zobaczył to ten... "nauczyciel" i mam u niego przewalone do końca życia tylko za to -.-' s u p e r po prostu.
Tobiasz, co ty? obronca ucisnionych i pokrzywdzonych?
Jest na tyle glupi, koles, ze daje takie cos z wiedza(albo raczej bez, mogl pomyslec) ze nauczycielka jest tam zalogowana i ma do tego forum pelen dostep, bez zadnych problemow.
Ja tylko zartowalem pani Izabelu
Co za lamer, moglbym powiedziec, zal, ale to jest lame.com
A ja wam napiszę, że na forum jednej ze szkół do której chodziłem polecą chyba głowy. Jest tam sobie wątek o pewnym nauczycielu, gdzie kilka(naście) osób wyraziło niepochlebne opinie na jego temat, często nie przebierając w słowach.
Dzisiaj ktoś z anonimowego konta poprosił o usunięcie tematu albo kontakt z moderatorem, gdyż "ma z tego powodu nieprzyjemne konsekwencje". Z kolei po autorach kilku wypowiedzi w tamtym wątku zostały tylko usunięte konta.
A najśmieszniejsze jest to, że forum... nie posiada moderatora.
Lukem, aż sobie poczytałam na tym forum i najbardziej podobało mi się, że ktoś umieścił linka do wiadomości na wp odnośnie aresztowania dwóch uczniów, którzy nauczycielkę obrażali. takich rzeczy nie powinno się robić ;/
myślę, że powinni napisać mejla do załogi naszej klasy. oni mogą usunąć ten post, wiadomo. tylko czy ktoś o tym pomyśli.
No coz, pomyslowosc ludzka nie zna granic
I czemu mnie to nie dziwi?
Chyba zbyt czesto juz z takimi sprawami sie spotkalem.
Moznaby rzec, ze normalka :p
Poczytalem tez inne forum, zwiazane z tym, scislej mowiac, poczytalem tez komentarze na WP i niektorzy rozbroili mi serce, szczegolnie ten pierwszy, o wolnosci.
Amira, nie do konca zrozumialem, nie powinno sie tak robic, czyli obrazac czy za surow kara?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum