Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
o matko. współczuję jej. wiem, jak się musiała poczuć.
z tego co wiem to czuła się źle bo ją wszystko bolało
A psychicznie czuje sie dobrze bo dalej robi z siebie debilke (mimo że ma podbite oko)
Amira napisał/a
tym bardziej, że prawdopodobnie była pijana... nie wiedziała co robi, a Ty zamiast zareagować i powstrzymać jakoś, to wolałeś jej oddać..
Zakumaj jedno... bylem pijany! na trzeźwo bym jej reke zatrzymał! A pijana nie była ... tylko jej chłopak był podchmielony.
Zzielona napisał/a
Amira, daj spokój... Sama tego chciała, więc to dostała
Racja... tylko głupek sie pcha do faceta który praktycznie nic nie robi. A gdybym ja swojego kolegi nie znał tylko bym tam zbierał np. grzyby?
Też by podeszła i by się przyczepiła. Ja stałem od tej sytuacji z dobre 15m.
I ani słowa nie zamieniłem z moim kolegą przez ten czas.
_________________ "Ty tylko mnie poprowadź
Tobie powierzam mą drogę..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum