Wysłany: 09-04-2007, 23:22 Śmigus-dyngus, czyli lany poniedziałek
chciałem się dowiedzieć czy z tym dniem związane są u was jakieś tradycje ? czy tak jak to pokazują w duzych miastach trzeba siedzieć w domach bo rano na ulicach grasują bandy z wielkimi wiadrami i nie bacząc na nic leją kogo popadnie ?
u mnie w rodzinie oblewanie jak najbardziej ale tak raczej symbolicznie, leje ten kto wstanie pierwszy lekko kropelkami maczając rekę w szklance wody...
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
U mnie w domu to też tak ze szklanki, choć jak na złość tata sobie pistolet kupił xd
A pierwszy raz w życiu po Bemowie nikt nie latał. Bo zawsze to było się już mokrym w trzy dni wcześniej ^^'
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Lany poniedziałek..;P
Hmm ja raczej wolę siedziec w domu bo rok temu jak wyszłam na chwilkę (tylko do sklepu)
Wróciłam cała mokra...calusieńka..:P
Nie wspomnę już o tegorocznym lanym poniedziałku. xD Przebierałam się chyba z 5 razy..
Jezeli chodzi o moją rodzina...to tak szklanka wody wystarczy
Lany poniedziałek..;P
Hmm ja raczej wolę siedziec w domu bo rok temu jak wyszłam na chwilkę (tylko do sklepu)
Wróciłam cała mokra...calusieńka..:P
Nie wspomnę już o tegorocznym lanym poniedziałku. xD Przebierałam się chyba z 5 razy..
Jezeli chodzi o moją rodzina...to tak szklanka wody wystarczy
- odświerzasz stary temat? ;/
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
Co już wypowiedzieć się nie można ?;]]
Co ty się mnie tak uczepiłas hę.....?
- sory ale to trochę głupio, ponieważ jest lato, a śmingus był pare miesięcy temu Poza tym, przypominasz mi jedną taką fizie, ona sobie tak nabijała statystykę na forum ( nie tym )o.O. Mam nadzieje, ze nie jesteś taka sama
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum