Ludzie to zawsze muszą się czepiać czegoś a to e to akurat jest nasz kraj to już inna sprawa.. poza tym moja siostrzenica ogląda teletubisie.. i jakoś ani razu oglądając fioletowego z torebką nie powiedziała patrz ciociu to jest gej , xD .. Tak wiec to jest bajka dla dzieci a nie dla dorosłych wiec poco wtrącać sie w ich mały światek :>
Teletubisie to edukacyjna bajka dla dzieciaków. Dzieci nie wiedzą co to jest homoseksualizm. Sowińska zrobiła sensację. Naraziła siebie i Polskę na ośmieszenie. Poza tym kilka lat temu w USA coś podobnego stwierdzono.
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
trwają prace nad Tinkim spełniającym polskie wymogi, oto propozycja:
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Moim skromnym zdanie, lecz wiele znaczącym, uważam, że ta babka co to wymyśliła, jest jakaś psychiczna.. No bo jak dzieci oglądają Teletubisie, albo obojętnie jakie inne bajki no to nie zwracają uwagi na takie dziwne sytuacje.. No bo takid zieciak jescze siedzi sobie przed telewizorkiem, dziecko jak dziecko nie zna zycia Poza tym, jest wiele znanych tekstów niby zboczonych, np." RAZEM ZE MNą KUNDEL BURY PENETRUJE WSZYSTKIE DZIURy" hehehe... Nom.. dzieci nawet by nie zczaiły ze ten tekst ma 2 znaczenia :D:D heheheh.. POPROSTU, żENADA Z TYMI TELETUBISIAMI.. ;/
powiem jedno... za bardzo biegniemy za USA... oni to wymyślili kilka lat temu, a my jak papugi powtórzyliśmy teletubisie to ulubiona bajka najmłodszych i nie rozumiem, jak można zabierać dzieciakom to. poza tym, chcąc nie chcąc, nasz polski rząd wzmógł sprzedaż akcesoriów związanych z teletubisiami taka antyreklama okazała się być najlepszą reklamą
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 28-09-2007, 14:25
Tinky to gay?! YES!
Denerwują mnie tacy ludzie, co szukają dziury w całym...
Ludzie chrońcie nas od takich ludzi jak pani Sowińskia. wszędzie się z nas smieja. nawet w telewizji kablowej Planete było mowa o niedorzecznoścuiach pani Sowińskiej. włączyłem tą stację przypadkowo własnie w tym momenckie kiedy byl nadawany ten prograM. BARDZO MI SIE ON SPODOBAŁ. zacząłem oglądać tą telewizję cześciej.. maja bardzo dużo interesujących programów. kiedy ją nie włączę zawsze trafiam na coś interesującego. wszystkich zachęcam do sprawdzenia tej stacji. to nie grozi żadnymi konsekwencjami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum