Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wysłany: 14-02-2008, 20:55
już był prezent, kupiłam mu perfumy Jean Paul Gaultier, wypiliśmy wino i uczciliśmy wszystkim innym i katowaliśmy sąsiadów całą noc techno-trancem. dziś powtórka z rozrywki.
Luźniejsze? Kartkóweczkę dzisiaj miałem. Straszny grind.
- a ja miałam sprawdzian, poprawę, powtórkę, opieprz i masę zadań domowych. U nas to znaczy, że było luźniej
Ta, miałam w walentynki jakąś wenę twórczą do wierszy; kiedy razem przelatujemy przez płot, szukamy takiej rzeczy jak młot. Przyje*iemy Basi, Basia niech się Ku*asi, bo ja wolę Ciebie, mój ty aniele
Ogólnie fajnie dzień walentynek minął. Nie dostałam ani jednej kartki z życzeniami (na szczęście, bo bym nie chciała od ludzi, którzy są u nas w szkole), pośmiałam z niektórych i poszłam do domu. A potem się rozchorowałam, mieliśmy jechać na pogotowie o godz. 23.... a na drugi dzień nie poszłam do szkoły! To jest najlepszy prezent na walentynki
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
Moje walentynki skończyły się za wcześnie. Już po 22 byłam w domu, bo jak co roku zaczął się okres na bóle głowy u mnie... Ledwo powstrzymałam Mojego, żeby mnie na pogotowie nie wiózł, bo i tak wiedziałam co mi jest. No ale szkoda.. Tak to fajnie się bawiliśmy I wiecie co? Wcale dużo par nie było na mieście
A tępy ból głowy mi nie przechodzi
ten tępy ból głowy to na pewno migrena! wiem bo mam to samo...brrrr trzeba sie nauczyć z tym żyć bo porządku raz na zawsze to sie nie da z nią zrobić, niestety.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum