Czas Bozego Narodzenia coraz bliżej a ja jestem ciekawy jak to wygląda u was z życzeniami na tą okazję ?
pierwsze pytanie to czy w ogóle wysyłacie innym życzneia świąteczne ?
jeżeli tak to jakimi metodami ? smsami, kartki ? przywiązujecie uwage do tego aby zyczneia miały jakiś głeboki przekaz czy poprostu ściągacie rymowanki z internetu ?
i druga strona medalu, czyli : czy dostajecie zyczenia ? w jakiej formie i czy są ambitne ?
jeżeli macie ochote zapraszam do cytowania życzeń jakie wysyłaliście / wysyłacie w tym roku
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Ja wysyłam sms'y, kartki, maile,wierszyki na gg. Do jednych oklepane, do drugich konkretne, to zależy od zaawansowania znajomości Na święta wysyłają mi sms'y i virtualne kartki.
Mi się nie chce wysyłać i robię to bardzo rzadko, dlatego nie mam nic przeciwko jak sama nie dostanę od kogoś. Ale po prostu pisanie jednej kartki i wpisywanie tam 20 adresow emailowych jest bez sensu. A papierowe kartki to zawsze mama wysyla.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
przez internet zwykłem wysyłać życzenia w subskrypcjach stron, które prowadze. a tak to w większości dostaje, oklepane wierszyki na gg wprawdzie liczy się pamięc, więc miło jak jest i nie powinienem narzekać, jednak nudne się to robi
zwykłe kartki w tym roku zawiozłem do jednej części rodziny przy okazji odwiedzin..
kiedyś to było lepiej, mam sporo kuzynów i kuzynek w wieku dość zbliżonym do mojego i jak byliśmy mniejsi to i bardziej rodzinnie to się wszystko odbywało, wysyłaliśmy kartki z ambitnymi zyczeniami, a teraz ... komercha
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Mi się nie chce gadać z ludźmi, którzy mi wysyłają dlatego wolę udawać, że mnie nei ma
Bo jak ktos wysyla, to mozna czuc sie zobowiazaną do zrewanzowania się... czasami mam wyrzuty sumienia, ze nie odpowiedzialam tym samy, ale cale szczescie rzadko i od razu o tym zapominam
Nie lubie dostawac zyczenia przez internet i denerwuje mnie to strasznie kiedy setna osoba chce byc mila
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum