Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
- szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Kocham Simsy! Jeśli wydadzą nową częśc lub dodatek do simsów to zaraz lece i kupuję. Ja tylko używam kod na kasę i na poprawę nastroju, jeśli chcę zrobić z niego geniusza. Tzn. chce, żeby miał wszystkie umiejętności na maxa. Ja lubię (jak to powiedzieć) kierować simami niż budować. Budowanie jest nudne. W 2 części można było już kome (Na studia), gre przenośną (Na studia), odtwarzacz mp3 (Na studia), samochód (Nocne życie) kupić, parcele publiczną (Własny biznes)
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 785 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 06-06-2006, 18:58
Mamy dwie gry. The sims i The sims 2 (Sim City to już odrębna kategoria)
Dodatki do gry The Sims:
- Światowe Życie
- Balanga
- Randka
- Wakacje
- Zwierzaki
- Gwiazda
- Abra Kadabra
Dodatki do gry The Sims 2:
- Na Studiach
- Nocne Życie
- Święta (kilka ubrań, może z jedna nowa fryzura i 5 dych w błocie)
- Open for Business
- Family Fun Stuff
P.S. Ta gra na bank ma swoja strone i pewnie znalazlbys te informacje gdyby naprawde Ci na tym zalezalo. Uwazam, ze podtrzymywanie tematu na sile jest niepraktyczne. Ludzie sami pisza, jesli cos ich naprawde interesuje.
[ Dodano: 07-06-2006, 15:44 ]
Ok, przepraszam, może trochę za ostro. Ale naprawdę tak myślę.
Wysłany: 09-06-2006, 10:47
hehe w simsy podobnie jak wy gralam raczej dla frajdy budowania , oczywiscie poslugujac sie kodami na kase zbudowalam sobie gigant dom z wszystkimi bajerami , jakuzzy , basenem laskiem i wszystkim co bylo dostepne , rzecz jasna przedmioty byly te najdrozsze itd pełen luksus.
Jak juz to wszystko zbudowalam to zajelam sie grą , ktora znudzila mi sie bardzo szybko i potem zajmowalam sie rozbijaniem innych stworzonych rodzin hehe fajnie było jak sie zazdrosne postacie policzkowały a jak mnie juz jakas potem wkurzala to zamorowywalam w ogrodzie i ginela ...
Na poczatku wkorzalo mnie dziecko ... ciagle ryczało i za kazdym razem zabierala je opieka ale potem z czasem udalo mi sie odchowac 2 , jedno adoptowane drugie nie i potem juz sie zaczynalo coraz bardziej nudzić , przyspieszalam czas by gra leciala szybciej i nastepneg dnia ja usunelam
no simsy....eeehhh pamietam jak wchodzila 1wsza czesc !! to byl hit ;-)
a teraz to juz nie mozna sie polapac w tych wersjach
ale ogolnie przyjemna gierka na odstresowanie.
fajny filmik o simsach znalazlem tutaj
http://www.hyper.pl/wideo
Pomogła: 4 razy Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1599 Skąd: Wrocław
Wysłany: 13-12-2007, 12:18
antos, ja też pamiętam pierwszą część! W porównaniu do drugiej to było badziewie, ale wtedy grało się w to całymi dniami. W wakacje grałam trochę (jasne, sporo dość ) w dwójkę, ale mi się znudziło. Zresztą strasznie dysk to zapychało i w sumie nie można było w to normalnie grać, bo cały czas coś się wieszało. A szkoda...
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Gość, do you wanna kiss me?
Teraz wyszedł nowy expansion set ( 1 płytka DVD ) , z masą nowych dodatków. Wszystko ładnie, pięknie gdyby nie fakt, iż ...dialogi są po rosyjsku cyrylicą. Całość jednak oceniam na 4 z dużym plusem.
Kocham Simsy .!. Moim ulubionym zajeciem w Simsach to urzadzanie , budowanie , dbanie o rodzinke .!. I Nie Wiem Jak moga Wam sie znudzic bo mi nigdy sie nie znudza (chyba )
Polecam :
- The Sims 2
- The Sims 2 Pozdroze
- The Sims 2 Nocne Życie
- The Sims 2 Cztery Pory Roku
- The Sims 2 Czas Wolny
- The Sims 2 Historia z życia wzieta
- The Sims 2 Wlasny Biznes
- itd :
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum