Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 45 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3217 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 23-04-2006, 17:08 [ gra ] The Sims
Ta gra jest tak stara, że i nawet ja w nią grałem, na poczatku bawiło mnie to strasznie, budowałem szybko domek a potem dbałem o moją piękną rodzinkę, prędko jednak przeniosłem się bardziej na budowanie ekstra domów a samo granie interesowało mnie już mniej a czasem wcale, po zbudowaniu pałacu i wpakowaniu do niego wszelkiego rodzaju sprzętów już mi się odechciewało grac ^^
granie zakończyłem chyba na 2 edycji jakiegoś dodatku, poprostu mało mi się to jużpodobało, z tego o wiem wydano drugą edycję i ciągle przybywa userów, także online mozna w to grać, ktos ma doświadczenia z gry multi ? jak to teraz wygląda, dalej ten sam schemat motonności?
jak wygląda/ło wasze granie w ta gre ? sądze, że raczej większośc próbowała swoich sił
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
U mnie było to samo ...
Jakis czas temu pożyczyłam grę i brykałam w nią chyba z tydzień nonstop. Po 2-3 dniach zaczęłam się skupiać na budowie i bajerach niz na samym życiu simów... a jak zauważyłam że w grze można oszukiwać (kody) to mi się w ogóle odechciało po kolejnym dniu odpalac tę grę
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 23 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 23-04-2006, 20:32
Zarowno w Sims jak i w Sims 2 skupialam sie tylko na budowaniu
Jak bylam dzieckiem, to chcialam zostac architektem i budowac chalupy, ta gra spelnila moje dzieciece marzenia Samo zycie simow szybko sie nudzi, dlatego tak duzo dodatkow powiekszajacych mozliwosci tych ludzikow, ale tak czy inaczej budowanie jest najlepsza czescia tej gry.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 45 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3217 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 23-04-2006, 21:03
a czego najwiecej było w waszych projektach ? ja budowałem wille 2 piętrowe gdzie rodzielałem części dziecięce i te dla dorosłych, bezwzględnie koło domu musiał być basen! i jakuzzi
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Ja skupiałam dużo uwagi na wykończeniu domu i jego wnętrza. Wszystkie pomieszczenia musiały być idealne, nie za duże, proporcjonalna ilość wyposażenia do wielkości pomieszczenia. Kolor drewna musiał być wszędzie podobny, wystrój z reguły w kolorach zieleni połączonej w czerwonawym lub ciemnym drewnem. Dużo kwiatów, kominki, ławy .. wszystko w takim 'królewskim' stylu
Zazwyczaj na nowoczesne pierdoły poświęcałam dwa pomieszczenia na górze. Podstawą był salon, łazienka na dole i osłoneczniona jadalnia
Na dworzu stawiałam wymyślne ogrodzenia dokoła i robiłam piekny ogród (który czasem musiałam sama docinać nawet w nocy bo ogrodnik nie wyrabiał się ^^)
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 23 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 23-04-2006, 23:28
Tez poswiecalam duzo czasu na wykonczenia i funkcjonalnosc. Ale wiecie co... wejdzicie sobie na oficjalne poslkie forum, tam sa ludzie ktorzy buduja takie chalupy ze glowa mala Poklonilabym sie im gdybym byla fanka tej gry
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Wysłany: 24-04-2006, 14:54
wygląda na to, ze za starzy jesteśmy na takie gry ^^ 'samo zycie' nas nie bawi
no ale gra ciągle jest popularna, ciekawy byłem jak to wygląda online jednak są opłaty za granie po sieci
a jak ja grałam to budowałam domy tylko z parterem
W ogóle nie kreciła mnie jakos ta gra nigdy, no może przez pierwszy tydzień, a później to mi sie nawet nie chciało na nia patrzeć
Najlepsze jest budowanie domów jednak
Jeszcze istneją ludzie, którzy w to grają?!
Wysłany: 24-04-2006, 23:20
Ja gralam niedawno w Sims2. Posciagalam mase dodatkow, pozniej nadinstalowalam dodatek i wszystko w łeb wzielo, wkurzylam sie i wywalilam ta gre
Fajne bylo rozwijanie rodziny, chcialam doprowadzic jedna osobe do starosci, ale to za dlugo by trwalo, nikogo tez nie zabilam, a podczas pierwszej gry w jedynke zabilam 5 osob naraz.
Wszyscy spalili sie w kuchni podczas gotowania, ale to mozna bylo przewidziec bo kazdy mial zerowe umiejetnosci, ludzi bylo 5 a dom dwupietrowy zajmujacy najwieksza parcele i przykrywajacy caly trawnik. Zanim przyjechala straz pozarna to te łebki probujac gasic pozar poumierali. Wczesniej oczywiscie zrobili larma na caly dom
Chyba powroce jeszcze do tej czesci.
Ja grając w sims2 wybrałam sobie kiedyś czteroosobową rodzinę. Niemiłosiernie wkurzała mnie najmłodsza córeczka, bo nie mogłam wyjechac do szkoły starszym synem zostawiając ją... więc zabudowałam ją bez wyjścia i po jakimś czasie w ciężkim stanie zabrała ją opieka (i to ja - przyszła matka!)
Wysłany: 25-04-2006, 23:03
a ja kasowałem drabinke w basenie
Wysłany: 25-04-2006, 23:27
Szkoda, ze nie mozna calej chalupyc schajcowac, lacznie ze scianami. Ta gra nadal jest malorealna. Moze The Sims III bedzie pokrywala kazdy aspekt zycia
A ja proponuje wklejanie zdjec z gry, jezeli ktos ma jakies zabawne
Wiek: 16 Dołączył: 26 Mar 2006 Posty: 131 Skąd: Nie wiadomo
Wysłany: 30-04-2006, 16:48
JA lubie szczegolnie the sims 2 własny biznes, bo można samemu zbudować swój zakład pracy. Fryzjer, kwiaciarka, sklapikarz i wiele innycgh to jest bardzo wcigajace, kiedy musisz się starać, żeby twoja firma nie splajtowała. Oczywiście nigdy nie splajtuje (kody) ALe sądze, że ta gra szybko sie nudzi. A domy to buduje z parterem, bo jak jest 2 piętrowy to drudno się steruje tymi simsami. Jeden na górze, drugi na dole i na odwrót
_________________ Mój jest ten kawałek podłogi, więc nie mówcie mi co mam robić
Wysłany: 30-04-2006, 20:46
i zamiast pamiętać o własnym życiu zapatrujemy się w to sztuczne, więc może i dobrze, że to się szybko nudzi
Wysłany: 30-04-2006, 21:27
Ja jak grałem (tylko w 1) bawiłem się w małego sadystę, brałem jak największą rodzinkę i po kolei wszystkich zabijałem (polecam zamknięcie sima w domu - poprzez usunięcie drzwi - kupienie mu rakiety i wystrzelenie jej, ale wcześniej pokładzeniem wszedzie dywanów i mebli, dom spłonie w 10 sekund . A jak grałem normalnie to dla mnie najważnieszja była praca, zdobywanie tych wszystkich szczebli, to mnie najbardziej kręciło, a budowanie niezbyt...
_________________ I, cry, when angels deserve to die, in my, self righteous suicide...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum