Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 30 Maj 2006 Posty: 142 Skąd: Kłodzko
Wysłany: 08-07-2006, 22:22 Black & White (1,2)
Co sądzicie o pierwszej części a co o drugiej? Jakie są wasze sugestie i opinie? Ja powiem tyle...pierwsza część jest boska ( ) a druga leży na biurku i czeka na zakup RAMu. Przy pierwszej części spędziłem większość dni zeszłorocznych i zeszłozeszłorocznych wakacjii. Po prostu ta gra dojrzewa i starzeje sie razem ze mną.
_________________ [img]http://img149.imageshack.us/img149/2352/mi3dzi4akprincefanbykutwasorryzateprawaautorskieprzyndo9.png[/img]
www.prince.info.glt.pl <> www.isengard.bfme.pl (budowa)
Userbar by Kutwa
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 47 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3240 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 30-07-2006, 00:27
widziałem pierwszą część u znajomego po tym jak to weszło na rynek, średnio mi się wtedy podobała ta gra, teraz musiałbym usiąść i zagrać aby sprawdzić czy zmieniłbym zdanie
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Beznadziejna gra. Gra na poziomie przedszkolaka z tandetną i infantylną grafiką oraz z małą ilością możliwości. Grałem o wiele lepsze gry Petera Molyneuxa jak Populous czy Dungeon Keeper.
Wtedy jak oni pisali w tym temacie to dwojka jeszcze byla dla mnie nawet fajna , ale teraz to zapomnialem ze w ogole takie cos jest.
Ogolem jestem na nie i nie lubie.
_________________ Dont drink and drive, take drugs and fly.
Wtedy jak oni pisali w tym temacie to dwojka jeszcze byla dla mnie nawet fajna , ale teraz to zapomnialem ze w ogole takie cos jest.
Ogolem jestem na nie i nie lubie.
Ponoć ma powstać coś podobnego - Spore. Szkoda, że jeszcze teletubisiów nie ma.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum