Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz dostęp do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Ile trzeba siedzieć przed komputerem, żeby znaleźć czas na granie? Kiedyś mi się to udawało, a teraz brakuje czasu... Chociaż np mąż mojej fryzjerki w ten sposób zarabia pieniądze. Gra w te wszystkie eRpEGie i przynosi do domu co miesiąc wypłatę! I nie grosze, ale pieniądze liczone w tysiącach...
Polecam dla spokojniejszych cRPG Neverwinter Nights 2.
fakt proste
Tobiasz napisał/a:
Grafika na średnim poziomie
A czego sie spodziewasz jak ta gra wyszla w Lipcu 2000 roku??
Tobiasz napisał/a:
Ktoś grywa?
Nie... zbyt stare , ale cztery lata temu przeszedlem i dwa lata temu przeszedlem Diablo 2 The Lord of Destruction na piekle , to byl Hardcore... przeszedlem ja w kilka dni i zdobylem tytul Guardian(on jest unikalny , tylko dla zawodowych gaczy;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum