Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 46 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3236 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 15-05-2006, 20:23
w liceum miałem kolege co sam robił sobie lokomotywy i wagoniki do takich gier, to jednak trzeba mieć cierpliwośc do tego, a mimo, ze z rodziny kolejarzy nie wiem co może byc fascynujacego w tego typu grach
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Witam.Mam problem z grą trainz 04 a dokładnie ze scenariuszem Wybrzeże Sunlander.Zadanie polega na przejechaniu między stacjami w określonym czasie.Więc tak.Ruszam ze stacji wszystko w porządku.Dojeżdzam do drugiej zatrzymuje się po minucie odjeżdzam do następnej i na tej stacji dla mnie gra się kończy.Może to jakiś błąd gry może ktoś ma taki sam problem.
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 46 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3236 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 23-09-2006, 15:16
w jakim sensie się kończy ? wyłącza program i wraca na pulpit, czy wychodzi do menu, czy gra się wiesza ? na pudełku z grą powinien być adres strony internetowej, albo mail kontaktowy, tam by się przydało napisać, że z wersją, którą masz cośjest nie tak. możliwe, ze są jakieś łatki do tego na siecie czasem wypuszczają gry a potem 20 łatek do nich
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Pomógł: 4 razy Wiek: 22 Dołączył: 23 Maj 2006 Posty: 95 Skąd: z dupy
Wysłany: 25-09-2006, 10:25
tomkurpl napisał/a
Witam.Mam problem z grą trainz 04 a dokładnie ze scenariuszem Wybrzeże Sunlander.Zadanie polega na przejechaniu między stacjami w określonym czasie.Więc tak.Ruszam ze stacji wszystko w porządku.Dojeżdzam do drugiej zatrzymuje się po minucie odjeżdzam do następnej i na tej stacji dla mnie gra się kończy.Może to jakiś błąd gry może ktoś ma taki sam problem.
trzeba sie nauczyć dojeżdzać na czas, nie za szybko nie za późno, wtedy misja sie nie bedzie konczyła
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum