Zaproszone osoby: 48 Pomógł: 47 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3294 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 05-08-2006, 16:19
nie lubie tego typu gier, pewnie w dodatku to taka, ze się jeździ bez celu ^^ ? podobnie jak train symulator czy jakos tak
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 16 Mar 2006 Posty: 122 Skąd: z łona
Wysłany: 13-08-2006, 20:55
ja polecam Hard Truck 18 Wheels of Steel Across America
jest cel trzeba dowieść towar na czas, są stacje benzynowe, kontrole wagowe, bardzo rozbudowana mapka, kilka trybów gier, i bardzo zaawansowana konfiguracja firmy i kariery, bardzo realistyczne auta i cieżarówki tym bardziej tereny, najlepiej chodzi na OpenGL polecam tę gierke
Zaproszone osoby: 48 Pomógł: 47 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3294 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 13-08-2006, 21:47
mi3dzi4k napisał/a
Htsz i tu się mylisz Ja też za tą grą nie przepadam ale w niej jest cel. Musisz dowieść towar w określonym czasie.
ja tam dealerem nie jestem więc mnie to nie bawi już wole gry typu capitalism2
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Za stary może nie (patrz ile mają lat recenzenci Cd-Action , ale mi się wydaję, że Htsz kiedyś się zraził do gier i teraz gra w "tworzenie szablonów i blogowicza"
Cytat
ja tam dealerem nie jestem więc mnie to nie bawi już wole gry typu capitalism2
Wysłany: 14-08-2006, 16:47
mi3dzi4k napisał/a
ale mi się wydaję, że Htsz kiedyś się zraził
raczej nie miałem sprzętu na to w co chciałem grać a kręciło mnie coś więcej niż ciężarówki - teraz mam sprzęt tyko czasu brak
Pomógł: 4 razy Wiek: 22 Dołączył: 23 Maj 2006 Posty: 95 Skąd: z dupy
Wysłany: 15-08-2006, 11:09
Htsz napisał/a
nie lubie tego typu gier, pewnie w dodatku to taka, ze się jeździ bez celu ^^ ? podobnie jak train symulator czy jakos tak
w train symulator nie grałem ale pewnie są jakieś misje, jak na przykład w TRAINZ RAILROAD SYMULATOR - nad tą grą siedziałem setki godziń, są misje do przejścia, przewieść jakiś towar tysiace kilometrów, uwazajac na wszystkie znaki, światła i ograniczenia, do tego jeszcze znać cała kabine maszynisty, a obsluga takiego czegos to pare dni nauki , a parowozy to juz w ogóle hardcore no ale cóż trzeba mieć do tego jakaś żyłke maszynisty , teraz bym pograł w wersje 2006 ale niestety nie mam giga ramu
co to hard trucka 18(...) to tez duzo grałem, ale o wiele mniej od trainz, - gierka polega na wożeniu towarów z jednego jednego stanu do drugiego, po kilku dniach robi sie monotonna
podłaczasz naczepe do swojego tira, jedziesz 10 minut do innego miasta, tam odczepiasz, dostajesz kase, bierzesz następna i jedziesz, pojeżdzisz tak z 2 godziny i mozesz sobie kupić lepszego szybszego tira, im dalej przesyłka ma być dostarczona tym wiecej kasy za to dostajesz, do tego trzeba sie od czasu do czasu naprawić, zatankować, nie przekraczać prędkości i takie tam ... aa i nauczyć sie posługiwac mapą, bo mozna nieźle zabłądzić
Mi sie ta gierka podoba fajna jest ta przed ostatnia nie pamietam jak sie już zwie :\ w 2 ostatnie nie grąłem wiec ta 3 czescie temu nie grałem w Convoy i te najnowszą przegapiłem cos ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum