Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
- szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 785 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 07-06-2006, 15:47
Bardzo lubię gry strategiczne, ale w "heroes" jeszcze nie grałam. Właściwie to od dośc długiego czasu w nic nie grałam. Na przełomie kwietnia i maja wyładowywałam złość w Tomb Riderze, ale prócz tego nic kompletnie. Gry są zbyt czasochłonne i za bardzo wciągają.
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 30 Maj 2006 Posty: 142 Skąd: Kłodzko
Wysłany: 07-06-2006, 20:44
Ja się zgodzę z HTSZ'em i z bluesmanem - trzecia część heroesów była i jest najlepszą częścią. Do dzisiaj czasami sobie z kumplami przytniemy jakąś partyjkę w trójkę. Co do najnowszej części...słyszałem dużo choć sam nie grałem.
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 30 Maj 2006 Posty: 142 Skąd: Kłodzko
Wysłany: 08-06-2006, 16:55
Htsz napisał/a:
a co konkretnie słyszałeś ? to sobie porównam z opiniami testerów gry na stronie
Słyszałem, że jest to połączenie najlepszych elementów z III i dodanie nowych. Ale niektórzy mówią, że ta fuzja nie wyszła na dobre, i gra straciła klimat.
Widziałem demo w TESCO, był uruchomiony na jednym z kompów. Ujdzie.
Please come back home...
,.-*'`'*-.,.-*'`'*-.,.-*'`'*-.,.-*'`'*-.,.-*'`'*-.,
Tobiasz [Usunięty]
Wysłany: 14-06-2006, 20:49
Ja kupiłem i w nie gram. Fajna gierka.
Przybliżenie 3D.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum