Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 41 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3137 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 24-11-2006, 15:14 [PES] Pro Evolution Soccer 6
grywacie w piłke nożną na PC ?
mnie to jakoś wciągnęło ostatnio dzisiaj grałem puchar światowy, ale niestety zakończyłem go na 3 miejscu
grafika gry mi się nawet podoba (ale to i tak nic przy tym co widziałem odn. playstation 3 itp)
Piłkarz są coraz bardziej podobni do siebie, nawet rozpoznałem kilku Polaków
nie podobają mi się komentarze, mimo, ze są dość żróżnicowane i czasem treściwe to jednak komentatorzy mówią jak do ściany, nie zawsze to co powinni (albo za późno) i nie dyskutują ze sobą... troche niszczy to sens tych komentarzy no ale wazne, że po polsku gadają
jak wam się podoba PES ? ten stary i najnowszy ?
dużo się zmienia ?
jak wypada waszym zdaniem przy zestawieniu z konkurencją (fifa) ?
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum