Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wiek: 20 Dołączył: 08 Maj 2007 Posty: 15 Skąd: (obecnie) Radom
Wysłany: 08-05-2007, 14:35 przygodowki
grywa ktos w, obecnie bedace na wyginieciu, przygodowdki? wiecie, jack orlando, broken sword, the ward, escpae from the monkey island, grim fandango, black mirror, itd...?
ja kocham ten gatunek gier ale niestety nie mialem okazji grac w zbyt wiele tytulow, moja ulubiona jest seria "broken sword" (pierwsza czesc chyba najlepsza).
jak gral ktos w czwarta, to ciekaw jestem opinii (sam nie gralem bo mi komp nie wyrobi).
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 47 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3240 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 08-05-2007, 14:38 Hopkins FBI
bardzo lubiłem grać w gre Hopkins FBI, nawet kiedyś kupiłem ją kuzynowi na urodziny i potem pożyczałem od niego
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 47 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3240 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 08-05-2007, 15:44
graficznie to chyba podobne do Jack Orlando, niestety w to nie grałem.. a te gry ruszą pod XP ? bo się zastanawiam czy nie odpalić
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Wiek: 20 Dołączył: 08 Maj 2007 Posty: 15 Skąd: (obecnie) Radom
Wysłany: 08-05-2007, 15:48
graficznie Jack Orlando lepszy, szczególnie animacje samochodów i świateł (nie bez kozery podtytuł gry to "a cinematic adventure").
czy pojda pod XP to nie mam pojecia, bo sam uzywam '98.
Broken Sword 2 do dziś miło wspominam, lubiłem też polską produkcję "Wacki - Kosmiczna Rozgrywka". Polecam, jeśli ktoś jeszcze w to nie grał - naprawdę świetna sprawa.
Aaaa, pamiętam też Neverhood, z takim plastelinowym śmiesznym ludzikiem w roli głównej.
_________________ It's nice to be important, but it's more important to be nice...
Wysłany: 16-11-2007, 22:31
Lukem napisał/a
Wacki - Kosmiczna Rozgrywka
miałem to w oryginale z cdaction mocna i wesoła gra, oczywiście jak na tamte lata
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum