Ostatnio obczajałem Sims3 i wygląda naprawdę spoko. Jednak sprzęt do trójki trzeba mieć mocny, szczególnie w mieście. Ale powiem Wam, że stara dobra 1ka pozostała mi w pamięci jako hit. Dalsze części to tylko odgrzewanie doskonałego pomysłu i wprowadzanie corazto większych wymagań. takie gry jak Sims nie muszą mieć odjazdowej grafy itp. Ale to tylko moje zdanie.
[ Komentarz dodany przez: Asiek: 25-06-2009, 13:12 ] jeżeli chcesz rozmawiać o grze The Sims 3, to zapraszam do odpowiedniego tematu: link
26 Blogs
Wysłany: 28-07-2009, 21:46
Prawdo podobnie bardzo fajna grafika!A przy okazji kiedy grałam w Sims2 to jak mi się zacinał komputer to się wyłączał ekran!
proszę jak znacie odpowiedz na tę pytanie to proszę napiszcię
_________________________________ Michael Jackson <3
Imię: Sabina Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 574 Skąd: Z południa
10 Blogs
Wysłany: 28-07-2009, 22:57
ja w simsach strasznie uwielbiałam robić pożary xD i straszyć simów duchami ,
czasami jeszcze myśle o powrocie do gry, ale komp mi chyba by nie wytrzymał
_________________________________ Nie ma podpisu. Uciekł
Imię: Magda
10 Blogs
Wysłany: 26-08-2009, 19:35
Nie chodzi mi tryb budowania. Ściągnęłam cracka do niego ale tez nie chodził.
Wie ktos co moge zrobić żeby to chodziło ale tak zebym nie musiała od nowa instalowac simsów????
_________________________________ Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby,
brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie.
— George Bernard Shaw
Imię: Magda
10 Blogs
Wysłany: 29-09-2009, 13:27
Hej mam troche dodatkó typu włosy, meble, kwiaty itp. I wszystko chodziło i nagle sie wyłączylo. Co z tym zrobić?
_________________________________ Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby,
brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie.
— George Bernard Shaw
Możesz jedynie jechać taksówką do miejsc publicznych.
Możesz jeszcze z buta iść do szkoły/pracy, możesz iść na wycieczkę lub na jogging, albo... mogą Cię porwać kosmici, ale niestety, żadna z tych rzeczy nie jest na tej zasadzie byśmy mogli kierować naszymi ludzikami podczas wyprawy.
Hm, mam dwójkę z wszystkimi 16 dodatkami, zamula troszkę, ale warto.
Ulubione rozbudowania z tych późniejszych dodatków?
ja chyba nie potrafiłabym żyć bez szklarni i zbierania owadów. Uwielbiam wysyłać ich na studia (są tam genialne fryzury w tym wieku 'młodzi dorośli'), zakładać różne przedsiębiorstwa, uwielbiam rangi wszelkie, czasem bawię się w czarowanie, chociaż w porównaniu z Abrakadabrą jest mniejszy rozwój magicznej kariery.
bawicie się w robienie własnych strojów czy fryzur w warsztacie?
ja osobiście ograniczam się jedynie do zmiany ich kolorów, ewentualnie do stworzenia jakichś króciuteńkich włosów u faceta, bo w technice 3D jestem kompletnym zerem i totalnie nie wiem co trzeba by było zrobić, żeby przykładowo zbudować babce irokeza z niewygoloną głową xD
Ołkej, mam problem (znowu ).
Oczywiście sama se podłożyłam świnię (znowu), ale zrobiłam wszystko, co zielony mógł zrobić i nic nie pomogło, to nic innego mi nie zostało, jak prosić o pomoc.
Mam oryginalną podstawę, w którą śmigałam sobie jak dziecko, do momentu kiedy nie zachciało mi się dodatków.
A skąd najszybciej wziąć dodatki? Z neta
Ściągnęłam obrazy płyty, nagrałam je na płytki i... nie pamiętam, czy udało się je zainstalować, ale nawet jeśli, to na pewno nie odpaliły, bo bym pamiętała
Później pamiętam, że miałam problem z odinstalowaniem ów dodatka, gdy się udało - odinstalowała się też podstawa, potem nie chciała się zainstalować, rzuciłam to w kąt, bo maturaaa...
No ale znów mi się zachciało, więc siedzę dziś cały dzień i próbuję zainstalować TYLKO podstawę:
- na początku mega wkurzenie, bo płyty nie chciało czytać == Mam świeżo wymieniony napęd, bo padł, więc trochę się zdziwiłam. Mam wydanie 4CD, więc macham tymi płytami jak oszalała, no i 1 czytał, ale 2 jakoś nie, ale w końcu się mu udało (cudem).
- zainstalowało się (eureka), za to przestało zauważać istnienie 1CD w napędzie. Za to gdy wkładałam 2/3/4CD to wrzask, że włóż odpowiednią, czyli 1
- próbowałam zemulować w Deamon Tool miniimage, to DT zaczął krzyczeć, że coś tam (nie pamiętam XD)
- później stwierdziłam, że skoro w instrukcji pisze, żeby wyłączać CCleaner i Alcohol120, to DT pewnie też przeszkadza, więc odinstalowałam (wirtualny napęd został ) - NIC. Ponowna instalacja DT i usuwanie wirtualnego napędu.
- zrobiłam obraz płyty z oryginalnej mojej CD1, znów pod DT, ale też NIC.
- a gdy jednak gra postanowiła zauważyć, że w napędzie jest odpowiednie płyta, to pokazywało mi się okienko, po czym znikało i tyle z grania ==
Wysnułam z tego wniosek - dziecko, po co bawiłaś się w piraty?
Więc - co zrobić, żeby komputer zapomniał o tej haniebnej przeszłości? Panicznie boję grzebać się w rejestrze, więc wolałabym tego uniknąć, choć pewnie to nieuniknione. A o CCleaner też dobrego nic nie słyszałam - zresztą wszystko w rękach zielonego sieje spustoszenie.
Więęęc... Kto wie co i gdzie mam zrobić? XD
(to, że kupić oryginały dodatków to sama wiem, Allegro hula XD)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum