Forum.Blogowicz.info Strona Główna Forum.Blogowicz.info
Dyskusje Blogerów - Blogowe Forum Młodzieżowe - rozmowy o blogach, porady i nie tylko

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  ChatCzat
 Ogłoszenie 
Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji !
Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Sprawdź swój refleks - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Htsz
01-11-2006, 22:53
World of Warcraft
Autor Wiadomość
mi3dzi4k 
lovesymbol

Zaproszone osoby: 4
Wysłany: 30-05-2006, 21:53   World of Warcraft

Czy ktoś pogrywa w tą gierkę nie tylko na blizzardowskich serwerach? Mnie osobiście na to nie stać, żeby płacić abonament 50 zł miesięcznie więc wybrałem gre na prywatnych serwerach. Co prawda nie jest to to samo co na blizzardowskich bo maks osób to 50 - 100, ale gra się podobnie. Jeżeli ktoś dopiero zaczyna to służę dobrą radą.

P.S. Witam ponownie. Wytrwałem do końca tamtego forum więc i wytrwam do końca tego forum :]

~Htsz 
Administrator
Ojciec Chrzestny II

Zaproszone osoby: 47
Wysłany: 30-05-2006, 22:05   

w warcrafta grałem łohoho dawno temu :) tak dawno, że nie pamiętam nazw ras ^^ ale grało się przyjemnie, potem moja kopia okazała się nieprzydatna do gry przez internet i tyle z grania ;)

witaj ponownie ;) miejmy nadzieje, że to forum końca mieć nie będzie. koniec offtopu :P
zapraszam do przewodnika po forum

Tobiasz
[Usunięty]

Wysłany: 03-06-2006, 19:04   

Dawno w tę gre grałem bo mi ojciec przyniósł. Jednym słowem nie najgorsza.

Tobiasz 

Wysłany: 19-02-2008, 16:25   

Htsz napisał/a
w warcrafta grałem łohoho dawno temu :) tak dawno, że nie pamiętam nazw ras ^^ ale grało się przyjemnie, potem moja kopia okazała się nieprzydatna do gry przez internet i tyle z grania ;)
Mówisz o zwykłym Warcrafcie czy o World of Warcraft? To są dwie różne gry. Jedyną wspólną ich cechą jest fabuła.

WoW to jedna z najlepszych gier MMORPG. Lepsza od Lineage 2, bo nie trzeba gnać kilometrów by znaleść potwory do farmienia na odpowiednim poziomie. Ma dobrze rozwinięte PvP i PvE. Co prawda grafika nie powala, ale grywalność nadrabia to wszystko. Klienta do gry wraz z dodatkiem Burning Crusade można pobrać tutaj, lecz do oficjalnego serwera jest wymagany klucz do podstawki i ewentualnie do dodatku.

Odpowiedz do tematu