Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Mój siostrzeniec gra jednocześnie w Wirtualny Świat, MetalDamage, Ogame'a i coś jeszcze ale nie pamiętam już nazw. Skubaniec potrafi grać naraz we wszystkie cztery, mając pootwierane panele w FF i nie gubi się.
Starzeję się.
_________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice..."
Niby prawda , ale to zaleze tez od wielu innych rzeczy...
Nie zawsze mlodszy , oznacza gorszy i w Tibie , gra tez duzo doroslych osob
W sumie beznadziejnosc jest ogolie w grach MMORPG , bez wyjatkow , wisi mi czy WoW , L2 , GW czy inny cos , sa o wiele lepsze gry jak dla mnie , ale jednak czasem mozna w takie gry pograc i nie sa az tak zle , ale jednak zawsze nudza sie po jakims czasie , nie znam zbyt wiele osob co gra przez kilka lat w to , bo to sie nudzi po prostu po jakims czasie.
P.S chyba znow zaczynam pisac zdania , co maja po 50 linijek...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum