Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Dzieki ze mi przypomniales , zapomialem , mam chyba z 17 lvl , a ty?
Nawet ciekawa , moze byc , ale nie nawidze toego , co w wiekszosci , jak nie wszystkich mmorpg , ciagle musisz machac kieczem(czy innym gownem) i zabijac stworky , potwory etc.
Ale m njie to cholernie nudzi , czasem trzeba po kilka set takich samych dziwactw zabic , by wykonac quest lub nabic lvl , ale mnie sie nudzi jak widze dwoch takich samych dziwakow do abicia , a co jak one sie caly czas powtarzaja...
to i wtej grze jest nudne i monotonne , ale tak po za tym , moze byc , grafa na dosc dobrym poziomie , ale mnie i tak do konca nie zadowala.
Tutejsi pewnie nie graja w gry MMORPG , duzo moich najomych , tez ostatnio przestalo grac , zbyt wiele glupich dzieci , glupia dzieciarnia siedzi tez wszedzie na globalach i juz niektorym sie to znudzilo.
[ Dodano: 16-04-2008, 16:28 ]
Tu tak doladnie noe chodzi mi o wiek , bo jest tez duzo starszych debili , co zaczna , a potem dostana w dupe i cie jeszcze wyklna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum