Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wysłany: 29-03-2006, 19:23 Hattrick
I tak najlepsza gra internetowa to hattrick. Jak ktoś choć trochę zna się na piłce to ta gra jest stworzona dla niego. Jesteś prezesem i jednocześnie menadżerem zespołu, grasz w lidze (sezon trwa 16 tyg.) , grasz o awans, utrzymanie się i spadek. Kupujesz i trenujesz zawodników, grasz mecze ligowe, pucharowe i sparingowe. GORĄCO POLECAM KAŻDEMU KIBICOWI !!
P.S. Mój zespół to Wicher Kobyłka 92" ;P Gram w 6 lidze (na 9), każdemu początkującemu graczowi mogę udzielić porad poprzez gg albo email.
_________________ I, cry, when angels deserve to die, in my, self righteous suicide...
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 46 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3233 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 29-03-2006, 20:36
może jakies skriny dasz ?
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum