Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 30 Maj 2006 Posty: 142 Skąd: Kłodzko
Wysłany: 26-07-2006, 11:43
mój brat kiedyś w to grywał...ja się tylko przyglądałem. Ale to było dawno, kiedy ta gra była darmowa Teraz niestety ale trzeba płacić lub grać na zabugowanych prywatnych serwerach...sytuacja podobna jak w WoW. Ale jeśli chodzi o samą grę to jest to trzeci (według mojego uznania) MMORPG co do grywalności na rynku. Przed nim są już tylko Guild Wars i WoW Ale to tylko moje zdanie...żeby ktoś nie myślał, że to jakiś światowy ranking czy coś
Ja właśnie ściągam L2 Interlude. Wcześniej też w to grałem, ale bardziej podobał mi się Guild Wars. L2 jest na drugim miejscu, lecz także zamierzam w nią grać.
Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 350 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 01-11-2007, 20:26
Mój kumpel w to gra, ja troche patrzałem - świetna grafika - ale wydawało mi się to troche za nudne . A jak się dowiedziałem, ile trzeba płacić, żeby grać na normalnym l2, to byłem w szoku
Mój kumpel w to gra, ja troche patrzałem - świetna grafika - ale wydawało mi się to troche za nudne . A jak się dowiedziałem, ile trzeba płacić, żeby grać na normalnym l2, to byłem w szoku
Standardowo abonament w dobrych grach MMO tyle kosztuje.
widzialem aczkolwiek nie gralem bo niegram w platne gry , po to kupuje oryginalki zeby sie nimi nacieszyc a to do dowartosciowania sobie nie jest mi potrzebne ale slyszalem ze warto(glownie przez swiaty , grafike i basniowe postacie)
widzialem aczkolwiek nie gralem bo niegram w platne gry , po to kupuje oryginalki zeby sie nimi nacieszyc a to do dowartosciowania sobie nie jest mi potrzebne ale slyszalem ze warto(glownie przez swiaty , grafike i basniowe postacie)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum