Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
gra wciaga strasznie i po pewnym czasie czlowiek wstaje o 3 czy 4 w nocy zeby komus wjechac...
najgorsze ze gra ma bledy i sa ludzie ktorzy to wykorzystuja - i wlasnie przez to gra traci sens...
ps. dodatkowa wada jest to ze coraz wiecej jest tam dziesieciolatkow ktorzy wyznaja filozofie kaliego
_________________ jestem moron i uzywam painta
a ty Gość?
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 16 Mar 2006 Posty: 122 Skąd: z łona
Wysłany: 16-03-2006, 17:17
no a ja uważam że gra jest spoko
a dla tych których gra wciągnęła zabardzo numerek do psychologa,
bugów jest coraz mniej, gra się rozwija, a że wszystko wolno się toczy to zdecydowany plus gry, ponieważ nie każdy może kilkanaście razy w tygodniu siadać do kompa
i tak nei mozna bylo sie nie logowac dluzej niz 25h (komunikaty znikaly po 24h)
wogole GO sa niekompetentni i wszystko sie tam wali
no najwazniejsze - szkoda czasu!!!
_________________ jestem moron i uzywam painta
a ty Gość?
Dokładnie, wredne jest jak Ci ktoś wypowie wojne (chodzi o sojusz w jakim jesteś) ale jak sojusz wypowiada wojnę to wszyscy się chwalą jacy to oni nie są... mnie to wnerwia ale cóż... to tylko gra...
Sam też w to gram i nie jestem maniakiem, www otwarte pół dnia ale zaglądam raz na 20 minut, jak mnie nie wyloguje
W sumie też polecam ogame ale dla zabicia czasu, jak już pochłonie to przerąbane jest.
n1lton
Wysłany: 21-03-2006, 23:10
Dla mnie ogame to super gierka. Tylko push mnie wkurza ;/
_________________ kiedy się wypenily dni i przyszlo zginąć latem.... prosto do nieba czworkami szli żolnierze z WesterPlatte
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum