Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Gralam , ale strasznie duzo czasu na to idzie , żeby dojsc do czegokolwiek trzeba sporo siedziec i w to grać:) mam 2 postacie tam palladyna i knighta jeden na 17 , drugi na 16 lvl ale juz nie wchodze tam , chyba ostatnio z rok temu tam wchodziłam by pograc ale generalnie gra jest ciekawa i jesli tylko ktoś ma duzo czasu to polecam ale jedno jest pewne , gra jest bardzo rozbudowana i chyba najlepsza w jaką grałam z tego typu gier jesli macie jakies pytania to chetnie odpowiem bo ta gra nie jest mi obca
juz dawno mu oddalam tyle zew nik jest raczej kobiecy i sama postac tez ale to chyba nie przeszkadza hehe
a co do tego , że gra zajmuje duzo czasu , to prawda , tak jak i każda gra rpg. Zeby coś osiągnąć trzeba grać , grać i grać, co do wszelkich artykułów na jej temat , to troche mnie dziwi , że na temat gry wypowiadają się osoby nie mające o niej pojęcia.
Pewna psycholog kiedyś powiedziała, że gra jest tak skonstruowana, że nawet po wyłączeniu komputera postać zostaje w grze powiedziala też , że twórcy gry nie mają z niej żadnych korzysci finansowych ... zalezy im tylko na uzaleznianiu od gry młodzieży i dzieci...
Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 350 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 19-02-2008, 19:36
Omg ;D Ten temat był sprzed 2 lat, jak jeszcze 'sępiłem' .. Gram nadal tylko w inny sposób ;] Jak ktoś jest w temacie to "Mam ots", który daje niezłe dochody
Omg ;D Ten temat był sprzed 2 lat, jak jeszcze 'sępiłem' .. Gram nadal tylko w inny sposób ;] Jak ktoś jest w temacie to "Mam ots", który daje niezłe dochody
Nie ważne. Od Tibii jest o wiele lepszych gier MMORPG np. World of Warcraft. Nie warto poświęcać na nią czas.
A ja o tej grze mam takie niskie mniemanie. Bo co to za sztuka zrobić sobie kwadrat w paincie a potem wrzucić go na serwer. Ale gratulacje, że zyskali tyle graczy...
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum