Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 41 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3137 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 10-08-2006, 16:55
to podnosimy poprzeczkę
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 98 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 416 Skąd: Dom
Wysłany: 10-08-2006, 17:14
A ja ciagle 70 nie moge pobic tego
Wysłany: 10-08-2006, 19:58
ha! mamy czitera albo ja nie umiem czytać po japońsku ^^ bo ugrywam 100 jakieś 10 sekund przed końcem czasu i nie ma mozliwości ugrania więcej :>
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 98 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 416 Skąd: Dom
Wysłany: 10-08-2006, 20:00
jak to zrobiles pls pls powiedz na gg napisz do cie
Wysłany: 10-08-2006, 23:11
naprawde ? ja traktuje gry on-line jako chwilowa rozrywke, nie gram w nie maniakalnie, bo mam o wiele lepsze zajecia i na ogol za malo czasu zeby wszystkim sie poswiecic. Teraz np. ide robic kosztorysy dla ojca i mam conajmniej godzine, albo dwie wyciete z zycia
_________________ [img]http://img443.imageshack.us/img443/649/userbarliverpoolfcyk2.png[/img]
You'll Never Walk Alone
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 16 Mar 2006 Posty: 122 Skąd: z łona
Wysłany: 10-08-2006, 23:16
Georgiana napisał/a
ja traktuje gry on-line jako chwilowa rozrywke, nie gram w nie maniakalnie, bo mam o wiele lepsze zajecia i na ogol za malo czasu zeby wszystkim sie poswiecic.
wiesz to tak jak ja, najdłużej graną grą online był ping-pong, dziennie poświęcałem temu około 15 minut przez 2 dni bo poprostu wygrałem wszystko co się dało,
a co do tych dwóch godzin to współczuje,
zrobiłem 52 dwie bułeczki z czego 1 spaliłem i grałem w pierwszy raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum