Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Siemanko wam!!!
Mam mały problem nie dawno w internecie znalazłam super gre online
Zrób Bułeczki i wtedy walsnie siedzialam u qmepli
Zna ktoś moze adres do tej gry on-line
baardzo tej gry potrzebuje bo jest fajna
w zamian daje wam zarabista gre "KELNERSTWO" mi ona zajela cały dzien <jest wciagająca> Oto link :
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 30 Maj 2006 Posty: 142 Skąd: Kłodzko
Wysłany: 08-08-2006, 14:49
jamajka ma 12 Więc chyba może sobie w nią pograć
Niewiem co w tej grze jest takiego nadzwyczajnego Wyłączyłem ją po 30 sek...zresztą jak każdą grę on-line
_________________ [img]http://img149.imageshack.us/img149/2352/mi3dzi4akprincefanbykutwasorryzateprawaautorskieprzyndo9.png[/img]
www.prince.info.glt.pl <> www.isengard.bfme.pl (budowa)
Userbar by Kutwa
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 40 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3122 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 09-08-2006, 01:25
ja też z ciekawości zagrałem i zapełniłem cały piec a potem mi sie 3/4 spaliło
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Wysłany: 09-08-2006, 08:50 Dzięki baardzo aLe ..........
dzieki ci bardzo za ta gre :*:*:* i nie mowcie ze mam 12 lat to jestm bachorem i dzieciakiem ide do 6 klasy.... lubie grac i tylko se chcialam pograc
nie mam charakteru juz dzieciak wiec ...
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 09-08-2006, 12:14 ]
nikt tak nie mówił
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 40 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3122 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 09-08-2006, 23:06
LOOL to sobie dzieci zrobiły zabawe
też ugrałem 70 i taki kolo wyskoczył
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 785 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 09-08-2006, 23:35
No to się Htsz zmobilizował :D:D
No, z zielonym pergaminem
Pracuje nad 80ma ale zawsze brakuje mi kilku sekund. Wyprobowalam tez ta druga gre online ktora kolezanka podala w pierwszym poscie. Tak glupia ze az fajna, ale faktycznie wciagajaca (gra, nie kolezanka :D).
_________________ [img]http://img443.imageshack.us/img443/649/userbarliverpoolfcyk2.png[/img]
You'll Never Walk Alone
Wysłany: 10-08-2006, 12:18
ja mam problem z setką dochodze do 92 i koniec czasu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum