Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 402 Skąd: Dom
Wysłany: 14-03-2007, 17:05 www.plemiona.pl
Siemka, pod koniec 2006 powstała polska wersja gry www.plemiona.pl (niemiecka www.tribalwars.net ). Jest to gra podobna do traviana, ale oczywiscie lepsza .
Cytat:
Plemiona to browserska gra online. Każdy gracz posiada małą wioskę, którą ma doprowadzić do władzy i chwały.
» dalsze informacje
(Zdjęcia z gry)
Rozbuduj wioskę,
zostań członkiem plemienia,
pomóż przyjaciołom,
walcz przeciwko wrogom!
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 402 Skąd: Dom
Wysłany: 16-03-2007, 14:39
Inna ^^, ma kilka podobnych aspektów, ale jest orginalna.
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
Wysłany: 20-03-2007, 18:10
www.die-staemme.de - prosze Cię bardzo, orginalna Niemiecka wersja plemion. Pisz do nich, podaj ich do sadu, ze maja takie same ustawienia wygladu...Ta wersja napewno jest orginalna... a, ze surowce tak samo nic nie znaczy.
Nie nie jestes sam ale sie tym tematem nie zainteresuje bo gralem ale mi sie to nie podoba , mam gry na kompa i takie mi starcza , nie lubie gier w takim stylu jak ta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum