Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Od dłuższego czasu Blogowicz słabo się rozwija i coraz mniej użytkowników odwiedza forum. W dodatku Blogowicz jeszcze nie wystartował, a obecywane jest to już od 3 lat.
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 46 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3236 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 05-05-2008, 16:17
napisałem o tym nieco w temacie urodzinowym, ale dopisze i tutaj.
Projekt początkowy niestety nie wypali, poza tym nie bardzo jest już opłacalny do robienia (i z uwagi na jednego programistę czasowo niemożliwy do wykonania), dlatego zastąpią go alternatywne pomysły. Będzie to trochę inna forma, nieco opóźniona, ale myślę, że jeszcze przydatna
Za mało ludzi chętnych do pomocy, którzy okazują ją dłużej niż 2-3 miesiące, więc większość zadań spadała powrotem na mnie a ja sam i też czasu za wiele nie mam. Stąd te pomysły alternatywne, które od ekipy nie będą wymagały za wiele a użyteczność myślę będzie jak najbardziej na plus.
Niestety nie zdradzę szczegółów, ponieważ szerzy się wokoło klonowanie cudzych pomysłów
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
napisałem o tym nieco w temacie urodzinowym, ale dopisze i tutaj.
??? u mnie nic nie ma, kiedy i gdzie ty to napisales?
Wiem ze pisales cos o wiernych czytelnikach, co tu juz troche siedza, pewnie miales na mysli Tobiasza, ale nie wiem co to ma wspolnego.
Htsz napisał/a
Niestety nie zdradzę szczegółów, ponieważ szerzy się wokoło klonowanie cudzych pomysłów
Napisz mi na PW, wujek matarci ci wyslucha
[ Dodano: 05-05-2008, 16:31 ]
Co do pomocy, to zalezy o co ci chodzi, ale czasu zbytnio nie mam i nienawidze blogow i pracy z nimi/przy nich.
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Projekt początkowy niestety nie wypali, poza tym nie bardzo jest już opłacalny do robienia
Cytat
Moje postanowienie na kolejny plan pięcioletni związane z Blogowicz.info to:
- odbudować stronę szablonów, zwiększyć liczbę aktualizacji i powiekszyć grono ekipy projektantów.
- usprawnić pobieranie szablonów.
- uruchomić główną stronę blogowicz.info
- wystartować ze stroną dodatków (dodatki.blogowicz)
- usprawnić i zmodernizować forum blogowicza (forum.blogowicz)
- zrobić coś ze stroną avatarów (avatary.pl / avatary.blogowicz)
Cytat
teraz już całkiem na poważnie bo znalazłem na to czas i samozaparcie ! przestałem liczyć na innych - zacząłem liczyć na siebie
Cytat
mam nadzieję, że cie mile zaskoczę już niebawem.
Wszystko ladnie i pozywnie wielki start blogowicza i wielkie plany/nadzieje z tym zwiazane.
A tu nagle...
Cytat
Projekt początkowy niestety nie wypali, poza tym nie bardzo jest już opłacalny do robienia
Cytat
Będzie to trochę inna forma, nieco opóźniona
Cytat
Za mało ludzi chętnych do pomocy, którzy okazują ją dłużej niż 2-3 miesiące, więc większość zadań spadała powrotem na mnie a ja sam i też czasu za wiele nie mam.
Troche forma wypowiedzi i przekaz, rozni sie w tamtym temacie, tam wielkie plany i zachwalanie, tu bardziej sceptycznie na to wszystko patrzysz i tlumaczysz sie ze jednak nie do konca pojdzie ci pomysli.
_________________ Dont drink and drive, take drugs and fly.
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 46 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3236 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 05-05-2008, 18:33
nie wiesz jakie były początkowe plany + czytanie po łebkach i masz brak zrozumienia
pierwsze plany wskazywały na utworzenie z blogowicza małej społeczności blogowej, ale to nie wypali już z uwagi na brak czasu mojego i programisty, który do dzisiaj niewiele w tym kierunku zaczął pisać, dlatego dałem sobie spokój z takimi planami i zrobię tylko to o czym napisałem w temacie urodzinowym.
Wysłany: 06-05-2008, 11:25
te jak to nazwałeś "wielkie plany" są własnie tym co pójdzie "nie do końca po mojej myśli" - to tak w skrócie
Wysłany: 06-05-2008, 14:09
ty nazwałeś to wielkimi planami więc ci próbuje wytłumaczyć po twojemu - moje wielkie plany nie wypaliły - i skończmy na tym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum