Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
- szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Que? Ale to jest forum tematyczne, serwisu ktory daje dodatki i szablony na blogi. Jaki jest sens bratac sie z ludzmi, ktorzy nie maja nic wspolnego z blogami?
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Niesetety ja tez nie, ale moze autorka tego tematu przyjdzie jeszcze raz i wytlumaczy gdzie jest sens w laczeniu dwoch for, ktore wedlug mnie nie maja wspolnych interesow.
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Witam ponownie.
Troszkę źle to wytłumaczyłam, sorki!
Macie tutaj działy młodzieżowe oraz związane z blogami.
Na Naszym forum są tylko działy związane z młodzieżą.
Dodalibyśmy działy związane z blogami na nasze forum.
A po co, skoro nie zalezy nam na tym? Tutaj przychodza ludzie z branzy (ze sie tak wyraze) a nie pojawiaja sie "zieloni" czyli blogowi ignoranci.
Zaproszone osoby: 15
Wysłany: 07-05-2006, 20:35
Nie dziękuje, moim zdaniem damy sobie radę. Uważam to za zly pomysł, gdyż nie każdy lubie wielkie fora na ktorych trudno jest się poruszać.
Droga Angiel87, to forum jest Młodzieżowym forum blogowym a nie forum mlodzieżowym. Tak samo jakby forum fanów GTA połaczyć z NFS. Po za tym nam jest tu dobrze.
Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 785 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 07-05-2006, 20:36
to nie moja decyzja
Frozen, skoro na forum ziomkow nie ma tematow dotyczacych blogow nie koniecznie to znaczy ze userzy sa zieloni w tematach blogowana - ronie dobrze moga prowadzic swoje strony i blogi, tylko po prostu o tym nie mowia
Poza tym... ziomki? Ziomki?
Ta nazwa jest troche obciachowa
[ Dodano: 2006-05-07, 20:39 ]
Georgiana napisał/a:
zieloni w tematach blogowana
Wiekszosc pewnie jest, a Artur ma racje. Laczenie kielbasy ze smietana nie jest najlepszym rozwiazaniem.
nie po to robiłem to forum aby się do kogoś dołączać i stać się jego częścią, równie dobrze, przy stałym wzroście użytkowników nasze forum może się rozrosnąć do ogólnomłodzieżowego dopiero zaczynamy, a niespodzianek cały worek
ja także:
moron napisał/a:
przemilcze wyglad waszego forum
poza tym dzisiaj zaglądam a tam :
Cytat:
Działalność portalu została zawieszona. Za chwilę zostaniesz przekierowany na forum.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum