Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wysłany: 15-04-2006, 00:31
fakt początki blogowicza były dawno pamiętam jak Htsz był moim idolem i chciałam być członkiem linkupu to jak jakis kult brzmi... niestety nigdy nie byłam nawet odrobinę podobna po prostu nie pasowałam... poszłam inną droga i też mi jest z tym dobrze chociaż dalej po cichu czekałam na słyny projek blogowicz i z czasem w ogóle zwątpiłam czy się doczekam ale czekam dalej
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 46 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3231 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 15-04-2006, 01:53
oby każdy tak bluzgał jak ty ^^
blogowicz będzie i to bezapelacyjnie.
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 17 Mar 2006 Posty: 229 Skąd: Chełm
Wysłany: 16-04-2006, 08:43
Cud jest najukochańszym dzieckiem wiary. Johann Wolfgang Goethe
ale/i...
Łatwo przychodzi wiara w to, czego się pragnie. Owidiusz
a my blogowicza pragniemy!
Zaproszone osoby: 15
Wysłany: 16-04-2006, 16:40
Czas to najlepsza cenzura, a cierpliwość najdoskonalszy nauczyciel Fryderyk Chopin
więc
Na każdą bowiem sprawę i na każdy czyn jest czas wyznaczony. Pismo Świete, Księga Koheleta3, 17
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 46 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3231 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 29-04-2006, 18:13
strona miała ruszyć już jakiś czas temu o czym kilka razy pisałem i dlatego została podana do wiadomości użytkowników, ale z uwagi na wiele pomysłów, które przychodzą nam do głowy musimy przygotować system tak aby można było go rozbudowywać w przyszłości beż długich przerw w działaniu strony.
gdzyby nie to do dzisiaj temat uruchamiania serwisu byłby w pewnym sensie "tajemnicą"
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Wiek: 16 Dołączył: 26 Mar 2006 Posty: 131 Skąd: Nie wiadomo
Wysłany: 29-04-2006, 22:41
A nie ma może jakiegoś konktertnego terminu ? Albo chociaż tak około 2 miesiace ?? 3 ?? mógłbys to troche uściślić czy nie? ?? Poniewaz mnie to ciekawi hehe
_________________ Mój jest ten kawałek podłogi, więc nie mówcie mi co mam robić
Wysłany: 02-05-2006, 14:26
jakbyście czytali uważniej to byście wiedzieli dlaczego jej nie ma wiele razy było też o tym w newsach na stronie.
Wiek: 16 Dołączył: 26 Mar 2006 Posty: 131 Skąd: Nie wiadomo
Wysłany: 02-05-2006, 14:35
No a mozesz powiedziec kiedy bezdie dokladniej, a nie juz nidługo albo jeszcze nie wiadomo tylko konkretnie miesiąć 2 ??? Odpowiedz na to pytanie oki ??
_________________ Mój jest ten kawałek podłogi, więc nie mówcie mi co mam robić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum